Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tüm ustalara teşekkürler
günlerdir topladığım bilgiler sonunda meyvesini verdi galiba çok balık tutamadım ama bu bana yetti tüm üstadlara teşekkür ederim.....bilgiler tecrübeler üstadlardan....sabırla beklemek benden.... sonuç bu.....

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Çağdaş eline sağlık, iyi parça yakalamışsın,zaten o balığı götürürken hayatın anlamınıda çözmüşsündür(abarttım ama yine de yakın bişi) afiyet olsunAlkisSeerf
Bul
abi walla çerçeveletirim benim için değeri büyük Smile ömer abi dediğin gibi o balığı çekerken yaşadıklarımı anlatamam cidden buunu balık tutmaya asık olanlar anlar...bide işin en guzel yanı yanımda bir sürü insan vardı maltalı... balık tutuolardı neyse beni ciddiye almıolardı falan bi havalar görmelisiniz....sora balığı cekince iğnelere bi bakabilirmiyiz yok yem olarak ne kullanıosun falan bi bilmişlik yaptım sora görmelisiniz hepsi ustaların sayesinde cidden yine tesekkurler Big Grin
Bul
tebrikler çağdaş güzel boy balık tutmuşsun,bunu tuttuguna göre artık seni tutmak zor Gulumseafiyet olsun rastgele.Alkis
Bul
teşekkürler nihat abi wala doru diosun tutamıoken bu kadar zaman geciriodum simdi artk eve gelmem Smile yeni hedef guzel balıklar...guzel boy balıklar.....ve 1 den fazla...ama tabiki kısmet işi....sey dicem bu balığın cinsi sargoz mu _?
Bul
AlkisAlkis
ellerine sağlık.
eğer bu bir kaç gün hava bulutsuz olursa aynı yerden gece avını dene.(ay tependeyken).
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Valla bana sorsan çipura diyeceğim, bir sürü benzeri var, hem deniz balığının çeşitlerinide yeni yeni öğreniyorum, ortak sahi bu ne yaw Siyirdim
Bul
evet çağdaş sargoz,
bunları karıştırıyoruz hepimiz,karagöz,sargoz,sarıgöz hep karıştırıyorum ama bu sargoz gibi.
Bul
Tebrikler Çağdaş..Bereketli olsun ve daha büyükleri rast gelsin diyelim..Sahi sigaralar kısa mı uzun mu..Boyunu hesap edeceğim de...Siyirdim

Sevgiler..
Bul
Tebrikler CağdaşAlkissargoz keyif vermiş maşallah.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi