Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sahteyle TRAL balığı Jig ile LAGOS balığı.
[Yıl başından beri fırsat vermeyen havalardan yosun tuttuk Dün sabah bütün hava durumu sitelerinde yağmur göstermiyor sadece bizim METEOROLOJİ yağmu gösteriyordu -_- her zaman bizim bölgenin hava durumunu tutturamıyan meteo ya inat sabah saat 7 de cıktım balığa.Cıktıkta bizim site bu sefer doğru tahminyapmıştı
SIRTI TAKIMLARI:
[Resim: 70882916.jpg][Resim: 39611748.jpg]
El sargısında 0.28 ön misina pırdöndü ve 035 ana misina OSKAR marka 7 cm sahte
[Resim: 15836605.jpg]
Kamıştada aynı ölcüde misine, sahtedede aynı marka değişik renk tercih edildi.Limandan cıkışım daha yeni olmuştu evvela kamıştaki sahteyi sonrada el sargısındaki sahteyi denize bıraktım tekneden 25 metre kadar saldım ralanti üstü gidiyordum ilk vuruş eldeki rapalaya geldi hızı düşürdüm misinayı topladım sonrası motoru boşa alıp balığı iceri aldım bu bir TRAL balığıydı el oltasını bırakmadan geniş bir dönüş yaparak balığın vurduğu bölgeye yöneldim ve el sargısındaki sahteyi yine suya saldım 3 dakika icinde yine aynı yerde ikinci TRALI da aldım sonrasındaki yarım saatlik bölümde yağmurun ciselemesi limana dönmemle son buldu.
[Resim: a26p.jpg][Resim: 42840274.png]
Kamış tutucu olarak kendi imalatım kullanıldı
JİG TAKIMI.
[Resim: 42135667.jpg]
Öğleden sonra cıktığım o günün ikinci av bölümünde sırtı yapmadım direk meraya yöneldim iki saatlik jigging avı bölümünde ilk bir bucuk sattlik zaman zarfında tek vuruş aldım bu bir altın lekeli LAGOS tu evde tartıda 3 kl geldi,sonrasındaki 45 dakikalık bölümde başka vuruş olmadı ve limana döndüm.Bu avda yeni aldığım Okuma salina 2 10000 makina ve Lainaffe 11kg cekerli kamış,Speed jig sahtesi kullanıldı
Gelelim avın VİDEOSUNA iyi seğirler.
http://www.dailymotion.com/merauf

[dm]xgfd89[/dm]
Böyle iki kısımlı bir av ilk defa oluyor sabah cizeleyen ve ufuktaki simsiyah bulutlar beni ne olur ne olmaz diyerek avı sonlandırmamı gerektirdi ahmak ıslatan şeklinde 2 saatlik yağış sonrası acan hava avın ikinci bölümünden sonra akşam üstü yine kapadı bu günde yağmur bekleniyor bu gidişle bize 3-4 gün en azından balık yok bütün dostlarıma selamlar sağlık icinde kalın RASTGELSİN.
[Resim: 91072574.jpg]
[Resim: 24442782.jpg]
[Resim: 81853048.jpg]
rauf abi tebrikler,hava izin vermesede sen yine nevaleyi almışsın.eline koluna sağlık,bende jigging takımlarını hazırladım,uygun techizatlı bir tekne ile denemeyi istiyorum,ama şimdiye kadar nasip olmadı.sen jigging avının meyvelerini almaya başladın.tebrik ediyorum.
bu arada okuma salina 2 10000 hakkındaki fikirlerini alabilirmiyim,bende aynı makina üzerine yoğunlaşmış durumdayım,acaba performansı seni memnun ettimi merak ediyorum.
paylaşım için teşekkürler.
bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Rauf abi eline, bileğine sağlık. AlkisBalıklar çok sağlam görüğnüyorlar. Afiyet olsun.76
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
Rauf abi ,yine guzel bir av olmus..tebriklerAlkis
guzel paylasim icinde ayrica tesekkurler..Seerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
berekertli olsun rauf abi afiyet olsun güzel bir av ve rapor teşekkürler Alkis
Bul
Paylaşım için teşekkürler Rauf abi,bereketli olsun..
Bul
Rauf abi eline emeğine sağlık Seerf ne olursa olsun güzel balıkçılık yapmışsın
AlkisAlkis afiyet şeker olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Tebrikler Rauf abi , her zaman ki gibi güzel bir av olmuş. Paylaşım için teşekkürler
Sazanları özledim...
Bul
ANTALYALI07 yazdı:rauf abi tebrikler,hava izin vermesede sen yine nevaleyi almışsın.eline koluna sağlık,bende jigging takımlarını hazırladım,uygun techizatlı bir tekne ile denemeyi istiyorum,ama şimdiye kadar nasip olmadı.sen jigging avının meyvelerini almaya başladın.tebrik ediyorum.
bu arada okuma salina 2 10000 hakkındaki fikirlerini alabilirmiyim,bende aynı makina üzerine yoğunlaşmış durumdayım,acaba performansı seni memnun ettimi merak ediyorum.
paylaşım için teşekkürler.
bol şanslar rastgele.
Konu hakkında yazdıkların icin teşekkürler.gelelim soruna.ben iki ceşit makine kullanıyorum
[Resim: 77451822.png]
OSAKA 70 Jig euyro fisch marka Emsalleri arasında ucuz kuvvetli 4/1 devirde bir makine jige yeni başlayanlar icin tavsiye ederim.Diğeri Okuma salina 2 10000 bu makineyi bir cok jig ustası kullanıyor denenmiş kalitesini bell etmiş cok iyi performanslı bir makina benim ilk tespitim yumuşak ve diğerinden hafif 5/1 devir oranına sahip.Her iki makinede kullanıcının ekonomik durumu hangisine musaitse ona yönelmeli.Osaka ile 18 kiloluk bir kuzu balığını cektim banamısın demedi lakin bununla beraber kamış ve makinenin kolama ayarının iyi yapılmasıda gerekli.Okuma ile daha büyük balık yakalama şansım olmamasına rağmen diğer arkadaşlarımın bu makinedende memnun olduğunu itirafetmeliyimhangisi olursa olsun gönül rahatlığı ile alabilirsin selamlar.

hayrettin-18 yazdı:Rauf kaptan resim ve video için teşekkürler.gözümüz gönlümüz açılıyor senin resim ve videolarını görünce.Avların bereketli olsun.
Teşekkürler Hayrettin.

Atakan_YeniFoca yazdı:Rauf abi eline, bileğine sağlık. Balıklar çok sağlam görüğnüyorlar. Afiyet olsun.
teşekkürler.

Albatros-gr yazdı:Rauf abi ,yine guzel bir av olmus..tebrikler
guzel paylasim icinde ayrica tesekkurler..
rastgele
Rica ederim benim icin zevk.

LeVrEkCi yazdı:berekertli olsun rauf abi afiyet olsun güzel bir av ve rapor teşekkürler
Eyvallah .Kamera gözlükten bi haber varmı?selamlar.

Lakerda yazdı:Paylaşım için teşekkürler Rauf abi,bereketli olsun..
Cok sağ ol.

MaVrUşGiL yazdı:Rauf abi eline emeğine sağlık ne olursa olsun güzel balıkçılık yapmışsın
afiyet şeker olsun.
Teşekkürler.

rusan yazdı:Tebrikler Rauf abi , her zaman ki gibi güzel bir av olmuş. Paylaşım için teşekkürler
Cok sağ ol.
kaptan paylaşım için teşekkürlerAffet bu gün bende kıyıdan denidim ama olmadı bi saat kadar takıldım sonrada sımsıcak eve kapağı zor attım Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kızıldamlar 24 Ağustos balığı yaser2sultan 24 3,535 04-09-2014, 09:27
Son Yorum: yaser2sultan
  32 kiloluk Akdeniz kılıç balığı ile 3 saat süren mücadelemiz. Eski anılarımdan. Torik Orhanbaba 35 6,374 02-11-2012, 10:31
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Baligi dipten aldik Albatros-gr 59 8,286 07-04-2012, 15:21
Son Yorum: Albatros-gr
  MORİNA BALIĞI Avı (Video) rauf 24 7,816 28-12-2011, 09:43
Son Yorum: maxtar
  ISKARMOZ balığı Avı ve tesadüfen AKYA!!.Avı rauf 17 5,964 30-06-2011, 21:21
Son Yorum: yycolak
  kıkla balığı ve tadı bucalı 23 6,997 07-05-2011, 07:49
Son Yorum: yycolak
  YAZILI ile başladık LAGOS ile bitirdik!. rauf 11 4,252 08-02-2011, 04:57
Son Yorum: rauf
  18 kg KUZU BALIĞI (jiggin)ile rauf 51 11,165 11-12-2010, 00:12