Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bilgisi olan???
305x60 cm ebatlarında cimstone mutfak tezgahı yaptırmak istiyorum,ne kadar site dolaştıysam da fiyat konusunda net bir bilgi alamadım, hep metretül diye bir birimden bahsediliyordu, anlayan varsa kabataslak bir fiyat bildirebilrse memnun olurum..Seerf
Bul
metretül hesabı biraz tuzlu olur sen bunu toptan pazarlıkla halletmeye çalış ömerim .Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:305x60 cm ebatlarında cimstone mutfak tezgahı yaptırmak istiyorum,ne kadar site dolaştıysam da fiyat konusunda net bir bilgi alamadım, hep metretül diye bir birimden bahsediliyordu, anlayan varsa kabataslak bir fiyat bildirebilrse memnun olurum..Seerf

Ömer ne oldu.
Sonunda yengeyi dinleyip mutfak tezgahını değiştiriyorsun herhalde.Smile Eski bir mobilyacı olaraktan ben sana deyivereyim.
Rolleyes
Metretül boy ölçüsüdür yani 305 x TL. Hayırlı masraflarSiyirdim

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
eyvallah abiler, fiyatlarını görünce zaten geri vitese taktım, galiba en iyisi mermerit gibi,Hamdo emmi hatundan sebep değil, kaplamalı suntadan yapmışlar tezgahı,birde üzerinde çatlak olduğu halde monte etmişler, eh yani 1,5 yılda çatlaklar çoğalıp büyüyünce mecburiyet oldu, hem bana dokunmayacak ucu,ev sahibi değil kiracıyım çünkü,ama adam karşılayacak diyede pat diye granitten yaptırmak ta ayıp olurSmileHappy
Bul
ortak çimstone granitten daha pahalı bir malzemedir,fiat için özelden bir telefon yolluyorum bi fiat al istersen gerçi oraya hizmet verirlermi vermezlerlermi bilemem ama en azından bilgin olur..pahalı birşey olmasın dersen laminat hazır tezgahlar var onları kullanabilirsin ama çimstone veya granit tavsiye ederim.çimstone matlaşmıyor buda önemli.
Bul
ömer Metretül hesabına girme götürü ver ..
Bul
bencede ömer metretül pahalıya mal olur evsahibineSiyirdim sen en iyisi götüre ver.
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:bencede ömer metretül pahalıya mal olur evsahibineSiyirdim sen en iyisi götüre ver.

Kamil abi yanlış bişey yazmışsın galibaSmileSmileSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
düzeltilmiştirBaby istesen yazamazsın Siyirdimuyarın için teşekkürler barış76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Offf be ömerim çık dolan gözünle gör fiyat iste Siyirdim ne kadar tembelsin be kardeşim. Happy

İşin espirisi bir yana netden telefondan bu işleri pek sağlıklı yürütemezsin çık piyasayı dolaş ürünleri gözünle gör ve farklı farklı yerlerden fiyat al senin için daha verimli olacaktır.

Ben evi tadilatdan geçirirken tezgahı yok çimston yok granit karar veremezken sonunda afyon mermerine karar kıldım granit 100 lira daha ucuza çimston 500 lira daha pahalıya geliyordu.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul'da Tanıdık Balıkçısı Olan ? Sensei1903 2 1,093 12-12-2013, 20:01
Son Yorum: Sensei1903
  "cais marka 360 cm ahşap tabanli şişirile bilir bot" bilgisi olan varmi arda3535 10 3,830 12-08-2011, 15:52
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi