16-01-2011, 14:47
acer aspire 5520g bu bilgisayarın anakartı yandı bi şansımı deneyeyim dedim eğer 2. el veya uygun fiata sıfır bulabilirsem bilgisayarı çalıştırabileceğim.teşekkürler.
Acer laptop anakart
|
16-01-2011, 14:47
acer aspire 5520g bu bilgisayarın anakartı yandı bi şansımı deneyeyim dedim eğer 2. el veya uygun fiata sıfır bulabilirsem bilgisayarı çalıştırabileceğim.teşekkürler.
16-01-2011, 18:51
Nihat abi onu buradan bulman biraz zor gibi. Ama kadıköydeki şu meşhur pasajda bulabilirsin ya da yine aynı yerde eksen bilgisayar var onların teknik servisleri var orayla bi konuş derim internet sitesinden telefonlarına ulaşabilirsin, büyük ihtimalle burada bulabilrsin.
16-01-2011, 19:04
nıhat kadıkoyden bır arastırayım bulursam ırtıbata gecerım.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
16-01-2011, 20:29
arkadaşın laptop ta aynı modelmiş. sordum ama malesef onunda anakart arızalıymış o teknosadan almış aynı yere yaptırmış 2 ayda geri gelmiş 180 tl masraf çıkmış 2 ay kadar ancak kullanmış ama gene yanmış.bi daha da göndermemiş atılı duruyor laptop bunlarda hep yapan birşeymi acaba bu. buna göre hareket edersin belki diye hatırlatayım dedim.anakarttan başka birşey lazım olursa aklında olsun..
16-01-2011, 21:20
nihatım geçmiş olsun ... yenisine talimm derim bence çünkü eskidir tamiri külfettir bence
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
16-01-2011, 21:23
pencuse yazdı:Nihat abi onu buradan bulman biraz zor gibi. Ama kadıköydeki şu meşhur pasajda bulabilirsin ya da yine aynı yerde eksen bilgisayar var onların teknik servisleri var orayla bi konuş derim internet sitesinden telefonlarına ulaşabilirsin, büyük ihtimalle burada bulabilrsin.telefonla bi bilgi almaya çalışayım teşekkürler. aahmet yazdı:nıhat kadıkoyden bır arastırayım bulursam ırtıbata gecerım.teşekkürler ahmet abi.
16-01-2011, 21:26
benimde inca ekran var lcd dün gittim bana ek ranı getirin 2 ay sonra sonuç verelim dediler bu arada ben napcam dedim eskiyide verdim o sizin sorununuz dediler ben bunlarıırın var ya
![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
16-01-2011, 21:30
gitceği yere kadr gider bu ekran sonrada servisin önüne gider k patlatırın yere alın sizin olsun derim sonrada face de bunları yayınlar herkese ibret olsun derim bana en yakın 3 yer tespit etttim
*Erden tuna 1963 YALOVA
16-01-2011, 23:56
Nihat abi kanyon alışveriş merkezinde microsofta bağlı biryer vardı. orada her parçanın tamirini yapıyorlar. Laptop parçaları zor bulunur ve pahalıdır. Oraya bak derim. zamanında ben de yakmıştım anakartı ve orası yapmıştı bır daha da sorun yasamamıstım.
Sazanları özledim...
17-01-2011, 00:01
rusan yazdı:Nihat abi kanyon alışveriş merkezinde microsofta bağlı biryer vardı. orada her parçanın tamirini yapıyorlar. Laptop parçaları zor bulunur ve pahalıdır. Oraya bak derim. zamanında ben de yakmıştım anakartı ve orası yapmıştı bır daha da sorun yasamamıstım.tamam rusan bakayım,teşekkürler. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|