Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sitemiz açılmıştır
Arkadaşlar çok daha iyi bir server'a geçtik. Türkçe karakterler beni çok uğraştırdı fakat sonunda düzelttim.

Şimdilik yüklemiş olduğunuz resimler gözükmeyecek ve belli bir süre resim yükleyemeceksiniz.

Birkaç ayar daha kaldı onlarıda hallettim mi resim yüklemeler açılacak. Ayrıca mevcut resimler 10 GB. Benim internetim kotalı onun için yavaş yavaş resimleri geri yükleyeceğim

Halen ayar yapıyorum arkadaşlar. Arada mesajlar silinebilir. Siteyi yerine oturtmaya çalışıyorum
Bul
Lapsetur yazdı:Arkadaşlar çok daha iyi bir server'a geçtik. Türkçe karakterler beni çok uğraştırdı fakat sonunda düzelttim.

Şimdilik yüklemiş olduğunuz resimler gözükmeyecek ve belli bir süre resim yükleyemeceksiniz.

Birkaç ayar daha kaldı onlarıda hallettim mi resim yüklemeler açılacak. Ayrıca mevcut resimler 10 GB. Benim internetim kotalı onun için yavaş yavaş resimleri geri yükleyeceğim

Halen ayar yapıyorum arkadaşlar. Arada mesajlar silinebilir. Siteyi yerine oturtmaya çalışıyorum
siliniyor siliniyor müdürümSmileSiyirdimcanı sağolsun forumun bizi silmesinde Happy
Bul
Foto Albüm resimlerini yüklemeye başladım. Bana bu ay internet gaçırdıyacak gibi duruyor Seerf
Bul
Ömer senin imzada ne vardı ? Resim görünmüyor
Bul
Oktay kolay gelsin..
eline emegine saglik..
tesekkurler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Hızda bir farklılık varmı bu server diğerinden 2 kat daha üstün
Bul
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Özlemişim valla
AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
Lapsetur yazdı:Ömer senin imzada ne vardı ? Resim görünmüyor
değiştirilmiş yazı karaakterli ; zemheri manyağı diye bir ibare vardı abi, olmazsa yeniden yaparım,olmadı başka bişide ayarlarım.
Seerf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=437&dateline=1282094977]
Bul
Valla çoook farkediyor şakır şakır su gibi akıyor...
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:değiştirilmiş yazı karaakterli ; zemheri manyağı diye bir ibare vardı abi, olmazsa yeniden yaparım,olmadı başka bişide ayarlarım.Seerf

Siteyemi yüklediydin. Eğer siteye yüklediysen ben resimleri geri yüklediğimde yerine gelecek geri
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Radyo'muz Açılmıştır. Lapsetur 16 4,231 14-11-2013, 11:27
Son Yorum: albatros41
  Yeni sitemiz açildi M.B PETSHOP 18 3,003 25-09-2013, 10:16
Son Yorum: M.B PETSHOP
  Yenİ Sİtemİz LeVrEkCi 52 9,463 27-08-2012, 14:57
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  sitemiz hakkında bucalıfikret 35 4,971 16-09-2008, 08:58
Son Yorum: eşref sürek
  Yeni Oyun Sitemiz Lapsetur 13 3,068 16-07-2008, 23:15
Son Yorum: ilerya
  "Haydi Beraber Balığa Çıklalım" Buluşma Yeri Açılmıştır Lapsetur 15 4,542 09-05-2007, 10:02
Son Yorum: eşref sürek
  WAP Sitemiz Açılmıştır. Lapsetur 0 1,975 05-03-2006, 13:36
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi