Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tüm sevenler ve sevilenler...
RoseBütün sevenlerin ve sevilenlerin SEVGİLİLER GÜNÜ kutlu olsun....Rose
Bul
Alkis kutlu olsunAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
kutlu olsun.....AlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar,daha çok sevin daha çok sevilin inşallah.
Bul
sevgililer gününüz kutlu olsun.Affet
Bul
Sevdiğiniz ve seveniniz çok olsun HediyePcsev Sevgililer gününüz kutlu olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
[Resim: 207806v52glqm7io.gif]
[Resim: cooltext507328768.png]

SİTE ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI GECİKMELİ OLARAK....SnifsinfSnifsinfSnifsinf[url=http://dl6.glitter-graphics.net/pub/207/207806v52glqm7io.gif][/url]
Bul
Seni sevmeyen ölsün şekerim..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Sevgililer gününün aslı Eski Roma İmparatorluğu kilisesine dayanır. İsmini Valentine adında bir din adamının isminden alır (St. Valentine Day).

“Zamanın Roma İmparatoru orduya asker bulmakta zorlanıyordu. Ona göre bunun sebebi erkeklerin ailelerini ve aşklarından vazgeçemiyor oluşuydu. Bu sebeple evlilikleri ve nişanlanmayı yasaklamıştır. Aziz Valentine adındaki papaz ise çifleri gizli gizli evlendirmeye devam ediyordu. Bunun sonucunda yakalandı ve ölüm cezasına çarptırıldı.”
Günümüzde ise insanlar bu günü sevgililerine hediye alarak kutluyorlar.

ROMA'lı arkadaşların sevgililer günü kutlu olsun.

İşte biz böyle bir millet olduk malesef hiçbişeyin aslını bilmeden yabancı maymunluğu yaparak herşeyi kutlarız, herşeye atlarız. Ayrıca milli gelir bu kadar düşük olmasına rağmen çılgınlar gibi alış verişler yapar ve eğlenceler düzenleriz... Tebrik ediyorum.Alkis Her millet hak ettiği şekilde yaşar...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
Atakan_YeniFoca yazdı:Sevgililer gününün aslı Eski Roma İmparatorluğu kilisesine dayanır. İsmini Valentine adında bir din adamının isminden alır (St. Valentine Day).

“Zamanın Roma İmparatoru orduya asker bulmakta zorlanıyordu. Ona göre bunun sebebi erkeklerin ailelerini ve aşklarından vazgeçemiyor oluşuydu. Bu sebeple evlilik ve nişanlanmayı yasaklamıştır. Aziz Valentine adındaki papaz ise çifleri gizli gizli evlendirmeye devam ediyordu. Bunun sonucunda yakalandı ve ölüm cezasına çarptırıldı.”
Günümüzde ise insanlar bu günü sevgililerine hediye alarak kutluyorlar.

ROMA'lı arkadaşların sevgililer günü kutlu olsun.

İşte biz böyle bir millet olduk malesef hiçbişeyin aslını bilmeden yabancı maymunluğu yaparak herşeyi kutlarız, herşeye atlarız. Ayrıca milli gelir bu kadar düşük olmasına rağmen çılgınlar gibi alış verişler ve eğlenceler... Tebrik ediyorum.Alkis Her millet hak ettiğini yaşar...

O kişi nekadar papazda olsa hıristiyanda olsa insanlık adına insanlar adına güzel bir davranış yapmış. Romalılar Valentine nin ölümünü kutlasada sevenlerin birbirini hatırlayacağı bir gün olması güzel birşey.
Bu 14 Şubat hem kandildi hem sevgililer günü ben hem eşime hediye aldım hemde allaha şükür ibadetimi yaptım bunları birbirine karıştırmadıktan sonra bence hiçbir problem yok.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi