Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bot yerine bunu alsam iş yaparmı?
Siyirdim Siyirdim
http://www.youtube.com/watch?v=Nq8Fn55ax...r_embedded

SiyirdimSeerfAlkis
Bul
harika bişey bu adaş...ama balık için işe yaramaz,hele sen büyük tekneye alışmışsın ki hiç işine yaramaz Gulumse
Bul
Nihat arkayada o hatunlar gelirse hiç kaçırma hemen al derim.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Nihat hayirli olsun,derm
yaninda hediyesi de var galiba...Siyirdim.ben soylemiyorum..video oyle gosteriyorHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
güzel fikir HappySeerf
Bul
fiyatına bakayım dedim,, valla net olarak yazan bir yer tam yok ama ,kulaktan dolma 9000 sterlin gibi bir rakam geçiyor,,(23.112 tl) ucuzmuş canım,araba alacağıma o fiyata bu naneyi alırım daha iyi SmileSiyirdim
Bul
al al hiç kaçırma E5 e ve Tem e de çıkma sakın ama balık tutmak için aldığını kimseye söylemeSiyirdimSeerf
[Resim: seabass.gif]
Bul
Bana sorarsan kaçırma al derim Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:harika bişey bu adaş...ama balık için işe yaramaz,hele sen büyük tekneye alışmışsın ki hiç işine yaramaz Gulumse

Adaş o büyük tekne canımı sıkıyor zaten. Tersanede çalıştığımız halde teknenin motorunu yaptırmak 30 gün sürüyor. Dışardaki millet nasıl uğraşıyor bu işlerle.

Bunun yanlarına türk işi biraz çıkma yaparsak olur gibi geliyor bana ama.
Bul
turna yazdı:Nihat arkayada o hatunlar gelirse hiç kaçırma hemen al derim.

Benim hanım bu mesajı okudu ve artık ne bu siteye giriyorsun nede bu aletin 3 km yanına yaklaşıyorsun Smile Siyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi