Yorumları: 4
Konuları: 1
Tüm dostlara merhaba,
Adım Cem. Amatör de olsa balıkçı değilim. Hep heves ettiğim balıkçılık (amatör) konusunda bilgilenmek için siteye kayıt oldum
umarım sizlerden aldığım bilgilerle, iyi bir amatör balıkçı olabilirim.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Aramıza hoş gelndınız aradıgınız herşey sıtemızde mevcut.merak ettıklerınızı sorabılırsınız. keyıflı paylasımlar
Sazanları özledim...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
rumelian yazdı:Tüm dostlara merhaba,
Adım Cem. Amatör de olsa balıkçı değilim. Hep heves ettiğim balıkçılık (amatör) konusunda bilgilenmek için siteye kayıt oldum
umarım sizlerden aldığım bilgilerle, iyi bir amatör balıkçı olabilirim.
aramıza hoşgeldin cem,aramıza katılmakla amatör balıkçılığa ilk adımı atmış oldun bile,gerisi senin ne kadar istediğine bağlı,bizler her yeni üyemizi heyecanla karşılıyoruz çünkü her yeni üye yeni bir dost,yeni bir arkadaşlık demek bizler için.
sitede sormak istediklerini uygun başlıklar altında sorarsan elimizden geleni en geç 24 saat içinde yaparız.sitede bölümleri gezersen birçok bilgi mevcuttur yinede eksikleri bizler memnuniyetle tamamlamaya hazırız.
senede birkaçkez istanbul organizasyonu yapıyoruz onlardada bulunman hızlı şekilde bilgilenmene yarayacaktır.
şimdiden rastgele
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
cem ailemize hoşgeldiniz

sormak istediklerini çekinmeden sorabilirsin elimizdem gelen yardımı yapmaya çalışırız rast gele..
Yorumları: 4
Konuları: 1
sıcak karşılama için herkese teşekkürler
Şimdilik kıyıdan balıkçılığa başlayacağım. ama bir yandan da ADB için hazırlanıyorum. Organizasyonları dört gözle bekliyorum çünkü çevremde hiç denizcilik ve balıkçılık konusunda meraklı ve bilgili tanıdığım yok
Yani tek başına yola çıktım, inşallah siz değerli arkadaşlarımın desteğiyle ben de bir deniz sevdalısı olacağım.
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
selam hoşgeldiniz
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Cem oncelikle hosgeldin..
dogru adrestesin..
site icinde bulamadigin bilgiler olursa(Nihat`ta soylemis)..seve-seve yardim etmeye haziriz...
iyi paylasimlar
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 491
Konuları: 36
Adaşım aramıza hoşgeldin.
Doğru adreste olduğundan emin olabilirsin.
Bende bu siteye kayıt olalı çok olmadı fakat buradaki dostluğu, arkadaşlığı ve sıcaklığı gördüm andan itibaren (bu ilk gün oluyor) sitenin müdavimlerinden oldum sayılır. Nerdeyse her gün buradayım bende bağımlılık yaptı.
Biraz takip eder ve katılımda bulunursan öğrenmek istediklerini çekinmeden sorarsan buradaki ustalarımız elinden geldiğince sana en iyi şekilde yardımcı olacaklardır.
RASTGELE....

Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoşgeldin Cem
Bornova - izmir
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ailemize hoşgeldin cem
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET