Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Org.İstiyoruzzzzzz !!
Yav abiler kardeşler paslandık siz deyin 6 ben diyim 9 aydır oltayı elıme alamadım yokmu bir müslüman bu özlemi giderecek Gulumse Murattttt nerdesinn kardeşim yaa Snifsinf
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:Yav abiler kardeşler paslandık siz deyin 6 ben diyim 9 aydır oltayı elıme alamadım yokmu bir müslüman bu özlemi giderecek Gulumse Murattttt nerdesinn kardeşim yaa Snifsinf
fevzi murat yoğun tempoda çalışıyor baksana siteye bile giremiyor,ama tam kafa dinleme zamanı yni ihtiyacı var valla patlatın bi organizasyon bu aralar.Gulumse
Bul
ah be nıhat abı hemde nasıl zamanı bılıyomusun acaip kurtlandım olmzsa fıkret abıyıde alıp yalcın abının yanına gıdıcem yapıcam yanı bıseyler Gulumse
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Hadi be fevzi manayla bizde gelmiş oluruz yapın tabi yaa Snifsinf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
İstanbulda olursa bu organizasyon bende gelmek isterim.yaklaşık 1 yıldır bende balığa gitmiş değilim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
rasgelebalık yazdı:İstanbulda olursa bu organizasyon bende gelmek isterim.yaklaşık 1 yıldır bende balığa gitmiş değilim.
bende istiyorum aslındada hiç zamanım yokki sabah 8 akşam 20:00 çalışıyorum bi pazar günüm var onuda çocuklara ayırıyorum bu ara benim için imkansız yani.
Bul
Hadi hayırlı..Seerf
Bul
fevzi bu iş yapsa yapsa ercan abi yapar'dı fakat babasının vefatı dolasıyla işleri yoğundur hallah rahmet eylesin.Affet
fevzi bende kurtlandım murata söyledim nezamandır yaparız dedi ondanda haber yok org zamanı geldi kurtları dökmek lazım yalçın'la görüşeyim bakalım ne diyor daha olmadı tur teknelerinin araçları bucadan kalkıyor çeşmeye oraya yazılırız.AlkisSeerf
Bul
hiç düşünmüyorsunuz değilmi giden var gidemeyen var diye,gidin gidin, elbet define bulup deniz kenarında bir ev alıp bende havamı atarım balık fotolarıylaSiyirdimHappy
şaka bir yana bir kaç adet mühim uğraşım olmasaydı bu aralar ben bile bi 5 günlüğüne kaçardım İzmir e.. sizlere hayırlısı diyeyim, keyfinize göre bi ayar çekersiniz inşallahAlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:fevzi bu iş yapsa yapsa ercan abi yapar'dı fakat babasının vefatı dolasıyla işleri yoğundur hallah rahmet eylesin.Affet
fevzi bende kurtlandım murata söyledim nezamandır yaparız dedi ondanda haber yok org zamanı geldi kurtları dökmek lazım yalçın'la görüşeyim bakalım ne diyor daha olmadı tur teknelerinin araçları bucadan kalkıyor çeşmeye oraya yazılırız.AlkisSeerf

wayy waaay demek definecilikde var sende Siyirdim nerde bulmayı düşünüyorsun bu defineyi Hehe
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi