Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akıllara zarar hikaye
Ben 24 yaşındayım ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim. kendisinin de 25 yaşın...da bir kızı var. babam ise bu kız ile evlendi. böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu… hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. oğlumun hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu. babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. o babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. yani ben torunumun erkek kardeşiyim. ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduguna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. kısacası kendimin büyükbabasıyım
---------------------------------------------------------------------------
Geçen gün arkadaşlarımdan biri facebookta paylaşmış
Bul
fıkra gibi Gulumse
Bul
Bobo çok çetrefilli iş yawwSiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bende facebook ta okumuştum.
Adam askerlik yapmamak için mahkemede verdiği ifade.
Hem Baba oğul ve büyük babayım diyor ve baba oğul ve büyükbaba birlite askerlik yapamaz maddesinden faydalanmak istiyor.
Sonuçta : Psikolojik problemler ve aie içi karışıklıktan dolayı hastaneye sevk ediliyor.
Bul
tekerleme gibi olmuş
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Şaka gibi SiyirdimSiyirdimbundan 6 sene önce kaza ara bi sabah programı izlemiştim o zamanda buna brenzer bi olay dinlemiştim. Allah toplumumuza akıl fikir versin ne diyimMahcup.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Yılların bitmeyen ve bitmeyecek masalı. Tekrar teşekkürlerSmilegülümsetiyor
Bul
Teşekkürler TolgaAlkis
Bornova - izmir
Bul
Eline sağlık Tolgacım.
Bul
tesekkurler Tolga..Seerf
kafam bayagi karisti..SiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kısa bir hikaye ALTAYLI 19 5,565 24-01-2010, 20:37
Son Yorum: Tropheus

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi