dün gece 21 de salonda sızmışım.00:30 da kalktım baktım herkes yatmış.başladı kaşıntı tutmaya,balkonda bir duman tüttürürken üstad ramizi aradım.baktım 5 kişi balıktalarmış,dayanamayıp dolaptan yemleri çıkarıp giyinip yola çıktım.oraya vardığımda saat 2 idi.herkes avlağa yayılmış,üstadın yanından geçerken baktım bir tekne gelmiş üstdın yanından karaya bağlanıyorlar.diğer arkadaşların yanına selam verip geldim birde baktımki üstad ramiz 4 kglik levreği kapmış.hemen yanına sızdık,1 saat sonra üstad uyudu biz sabaha kadar yem yedirmeden geri döndük.borucu mustafa,at sineği,şaşal,uğur kostak ve leventle beraber boş çektik.
ramiz abi 22 lik angel misina ,515 mustad iğneyle balığı aldı.yem;hamsi.
pasa guzelmis Tahsin..
bir dahakine insallah daha da buyukleri sizlerede rastgelir dayanamayıp dolaptan yemleri çıkarıp giyinip yola çıktım hazirda yem olmanin faydalari..bende de hemen-hemen her zaman buzlu mamun bulunur..
bu arada onceden programsiz balikciliklar nedense daha guzel oluyor...degil mi?
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Akşamları erken sızarsan gecesi uyuyacağın diye kıvranır durursunneyse ekip balıkta olması şansına olmuş ramizin şansına gelen levreğin maşallahı varbirdaki avınızda balıksız dönen arkadaşlarla birlikte bereketli avlar dilerim.Rastgele.
o kadar levrek resimi görüyorum ama şu keğçedeki levrek beni derinn bir iç çektirdi sanki ben yakalamışımda kepçede duruyor gibi hissettim üstadlara selam olsun ellerinize sağlık maşallah çok güzel balık.rastgele tahsin abim.
Albatros-gr yazdı:pasa guzelmis Tahsin..
bir dahakine insallah daha da buyukleri sizlerede rastgelir dayanamayıp dolaptan yemleri çıkarıp giyinip yola çıktım
hazirda yem olmanin faydalari..bende de hemen-hemen her zaman buzlu mamun bulunur..
bu arada onceden programsiz balikciliklar nedense daha guzel oluyor...degil mi?
inşallah Faruk abi.
av yasağından önce stok yapıp yazı atlatmak için dolabı doldururuz.
ama ben hafta içide gidiyorum yemimi bulmam zor olur diye 1,2 gidimlik yemi sürekli tutmaya çalışırım.(Erkek adamın sağı solu belli olmaz)
orhanekmekci yazdı:Akşamları erken sızarsan gecesi uyuyacağın diye kıvranır durursunneyse ekip balıkta olması şansına olmuş ramizin şansına gelen levreğin maşallahı varbirdaki avınızda balıksız dönen arkadaşlarla birlikte bereketli avlar dilerim.Rastgele.
Orhan abim ellerinden öperim.Temennilerin için teşekkür ederim,Amiiin.
yycolak yazdı:Vay şekerim can kardeşim.Çıkış güzelde dönüşün keyfi başka sefere kalmış,olsun Ramiz Abi işi görmüş herkes adına.Herkesi kutluyorum.Saygılar.
eyvallah benim can şekerim.saygılar benden.
sonuçta balığı tutamasakta görmekte güzel bir şey.
LeVrEkCi yazdı:o kadar levrek resimi görüyorum ama şu keğçedeki levrek beni derinn bir iç çektirdi sanki ben yakalamışımda kepçede duruyor gibi hissettim üstadlara selam olsun ellerinize sağlık maşallah çok güzel balık.rastgele tahsin abim.
aleyküm selam,sanda rast gele.
bazen balığı yakalamasanda yakalamışsın gibi hissedersin.
gece ramiz abiyle tartışıyoruz kg,5 çeker diyor.balık enli ,toklu.belden yukarı baktınmı en az 5lik.ama boyunun kısalığı tereddüt ettiriyor beni .sabah arabadan tartıyı getirdim balık bizi yanıltmış.4.10kg.
balık sabaha kadar çekmiş.