Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
17.03.2011 tahsinmersin
dün gece 21 de salonda sızmışım.00:30 da kalktım baktım herkes yatmış.başladı kaşıntı tutmaya,balkonda bir duman tüttürürken üstad ramizi aradım.baktım 5 kişi balıktalarmış,dayanamayıp dolaptan yemleri çıkarıp giyinip yola çıktım.oraya vardığımda saat 2 idi.herkes avlağa yayılmış,üstadın yanından geçerken baktım bir tekne gelmiş üstdın yanından karaya bağlanıyorlar.diğer arkadaşların yanına selam verip geldim birde baktımki üstad ramiz 4 kglik levreği kapmış.hemen yanına sızdık,1 saat sonra üstad uyudu biz sabaha kadar yem yedirmeden geri döndük.borucu mustafa,at sineği,şaşal,uğur kostak ve leventle beraber boş çektikHadiordan.
ramiz abi 22 lik angel misina ,515 mustad iğneyle balığı aldı.yem;hamsi.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
diğer ilave resimler

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tahsinmersin@hotmail.com
Bul
pasa guzelmis Tahsin..Alkis
bir dahakine insallah Affetdaha da buyukleri sizlerede rastgelir
dayanamayıp dolaptan yemleri çıkarıp giyinip yola çıktım

hazirda yem olmanin faydalari..bende de hemen-hemen her zaman buzlu mamun bulunur..
bu arada onceden programsiz balikciliklar nedense daha guzel oluyor...degil mi?
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Akşamları erken sızarsan gecesi uyuyacağın diye kıvranır durursunSiyirdimneyse ekip balıkta olması şansına olmuşAlkis ramizin şansına gelen levreğin maşallahı varAlkisbirdaki avınızda balıksız dönen arkadaşlarla birlikte bereketli avlar dilerim.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Vay şekerim can kardeşim.Çıkış güzelde dönüşün keyfi başka sefere kalmış,olsun Ramiz Abi işi görmüş herkes adına.Herkesi kutluyorum.Saygılar.76
Bul
o kadar levrek resimi görüyorum ama şu keğçedeki levrek beni derinn bir iç çektirdi sanki ben yakalamışımda kepçede duruyor gibi hissettim Gulumseüstadlara selam olsun ellerinize sağlık maşallah çok güzel balık.rastgele tahsin abim.Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:pasa guzelmis Tahsin..Alkis
bir dahakine insallah Affetdaha da buyukleri sizlerede rastgelir
dayanamayıp dolaptan yemleri çıkarıp giyinip yola çıktım

hazirda yem olmanin faydalari..bende de hemen-hemen her zaman buzlu mamun bulunur..
bu arada onceden programsiz balikciliklar nedense daha guzel oluyor...degil mi?
inşallah Faruk abi.
av yasağından önce stok yapıp yazı atlatmak için dolabı doldururuz.
ama ben hafta içide gidiyorum yemimi bulmam zor olur diye 1,2 gidimlik yemi sürekli tutmaya çalışırım.(Erkek adamın sağı solu belli olmaz)Happy
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
orhanekmekci yazdı:Akşamları erken sızarsan gecesi uyuyacağın diye kıvranır durursunSiyirdimneyse ekip balıkta olması şansına olmuşAlkis ramizin şansına gelen levreğin maşallahı varAlkisbirdaki avınızda balıksız dönen arkadaşlarla birlikte bereketli avlar dilerim.Rastgele.
Orhan abim ellerinden öperim.Temennilerin için teşekkür ederim,Amiiin.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
yycolak yazdı:Vay şekerim can kardeşim.Çıkış güzelde dönüşün keyfi başka sefere kalmış,olsun Ramiz Abi işi görmüş herkes adına.Herkesi kutluyorum.Saygılar.76
eyvallah benim can şekerim.saygılar benden.
sonuçta balığı tutamasakta görmekte güzel bir şey.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
LeVrEkCi yazdı:o kadar levrek resimi görüyorum ama şu keğçedeki levrek beni derinn bir iç çektirdi sanki ben yakalamışımda kepçede duruyor gibi hissettim Gulumseüstadlara selam olsun ellerinize sağlık maşallah çok güzel balık.rastgele tahsin abim.Alkis
aleyküm selam,sanda rast gele.
bazen balığı yakalamasanda yakalamışsın gibi hissedersin.
gece ramiz abiyle tartışıyoruz kg,5 çeker diyor.balık enli ,toklu.belden yukarı baktınmı en az 5lik.ama boyunun kısalığı tereddüt ettiriyor beni .sabah arabadan tartıyı getirdim balık bizi yanıltmış.4.10kg.
balık sabaha kadar çekmişHappy.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  6 Mart 2011 Sakarya balık avı Uzun_ahmet 48 9,668 09-03-2011, 12:33
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi