Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kurtboğazı
işte dünkü balıklarım komşuya verdikden sonra bize kalan daha doğrusu hanım temizlemeye erindiSiyirdim fotoğraf makineside gelince işlem tamam oldu Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kamil kardeş güzel av olmuş paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Afiyetler olsun emmi,tatlı su levreğini hiç avlamadım ve yemedim içişleri bakanı erinmekte haklı galiba kaya balığı gibi kaypak bir görüntüsü var balıkların.Lezzetli mi bari ?
Bul
Lakerda yazdı:Afiyetler olsun emmi,tatlı su levreğini hiç avlamadım ve yemedim içişleri bakanı erinmekte haklı galiba kaya balığı gibi kaypak bir görüntüsü var balıkların.Lezzetli mi bari ?

teşekkürler mehmet abi tad olarak fena değil birçok tatlısu balığından lezzetli buğulaması daha ayrı bir güzel yalovaya bayağı bir getirecem bunlardan ne olur ne olmaz diye Siyirdim hazırda dursun bir köşede Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
cilingoz yazdı:kamil kardeş güzel av olmuş paylaşım için tşk.

teşekkürler ustam daha iyisi sizlere denk gelsin Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:teşekkürler mehmet abi tad olarak fena değil birçok tatlısu balığından lezzetli buğulaması daha ayrı bir güzel yalovaya bayağı bir getirecem bunlardan ne olur ne olmaz diye Siyirdim hazırda dursun bir köşede Smile
Desene emmi bayağı çalışman lazım,Kartal'daki yayının tadı damağımızda kalmıştı ama TADIMLIK tı..Smile
Bul
Lakerda yazdı:Desene emmi bayağı çalışman lazım,Kartal'daki yayının tadı damağımızda kalmıştı ama TADIMLIK tı..Smile

yok abi bu seferki doyumluk olur sıkıntı yok yani Bobo kartalda şubat ayında yedin yayını yok zamanında yani ona şükür zorla çaldım hanımdan o zaman onu ben Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil abi ne yaptın sen ? tatlı su levreği 15 Mart - 30 Nisan arası yasak.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Kamil abi ne yaptın sen ? tatlı su levreği 15 Mart - 30 Nisan arası yasak.
Bu potansiyel zararlı PECH türü değilmi Mehmet bey ? Bunun avında zaman ve limit yasağı yok diye biliyoruz ??
Bul
turna yazdı:Kamil abi ne yaptın sen ? tatlı su levreği 15 Mart - 30 Nisan arası yasak.

bunu demenizi bekliyordum bende bu balığın neslini tüketmek için yakalamakdan hiç geri kalmam kalmayacağımda kim ne derse desin bu konuda galiba bu balığın zararlı balıklar sınıfında olduğunu unutuyoruz nedense diğer levreklerle karıştırmayalım derim ben 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  01.07.2011 kurtboğazı Kamil ILIPINAR 27 6,997 14-07-2011, 08:25
Son Yorum: yycolak
  kurtboğazı turna tinca 5 4,046 10-05-2006, 15:31
Son Yorum: parsel

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi