Yorumları: 72
Konuları: 11
acemi bir balıkcıyım kendi dün kendi çapımda cok basarılı oldum (bir avlanmada 8 balık tuttum

) kefal ve çupra avlamaya gittim ama hiç tutamadım onların yerine bu neydüğü belirsiz balıkları tuttum
tabi bir biyolog olarak merak duydum actım eski okuldan kalma kitapları büyük olan balığı tayin ettim
Trachinotus ovatus adında bir balık şeffaf duranlar (sagda ve üstte)
Atherina mochon
ancak digerlerinin ne oldugunu anlamadım sizin bildiginizi düşünüyorum bu balıklar için bir olta düzenegi önerirseniz daha basarılı olacagım

kıbrıs olta ve 3 köstekli dip oltası ile tuttum bu balıkları
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bereketli olsun mete,ege ve akdeniz baıklarından hiç anlamam ama isparoza benziyor onu fikret abi iyi tanıyacaktır,büyük olanda koca bir istavrit olabilirmi diye düşündüm ama bilmiyorum.
Yorumları: 125
Konuları: 23
şeffaf balıklara akdenizde lokum balığı diyolar 3 tane olan kubbes(gopez) gibi gördüm iri balık ise tral (kral,çıplak ) balığı yavrusu diye biliyorum...
ANKARA Serkan ÇİFTCAN eski nick rocero
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
başka resimler varmı mete gopez var kefal var ama bende akdeniz balığını pek bilmem
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
erden abi en yakından çekilmisi bu resmin eger serkan abinin dedigi gibi yavruysa yazık etmişiz balıga
Yorumları: 125
Konuları: 23
google görsellerde çıplak balığı diye aratırsan resimlerini bulabilirsin ben yavru derken kendisinin 6 kiloluğunu alanya da tuttuğum için öyle dedim yanlış anlaşılmasın belki yavru değildir...
ANKARA Serkan ÇİFTCAN eski nick rocero
Yorumları: 68
Konuları: 4
memet balıkların tadına baktınmı nasıllar.
murat tuna 1979 manısa
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
ilk raporun hayirli olsun Mete....tavaliklar cikmis...

gopez var kefal var......
digerleri bizim buralarda yok..
fakat o ciplak dedigini cok akya yavrusuna benzettim..olabilirmi..(eger oyle ise burada ada rastlaniyor)
digerleri ise atherinanin bir turu olsa gerek..bizim buradaki atherinalar..gumus renginde..orada renkli duruyorlar..
afiyet olsun
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun mete,ege ve akdeniz baıklarından hiç anlamam ama isparoza benziyor onu fikret abi iyi tanıyacaktır,büyük olanda koca bir istavrit olabilirmi diye düşündüm ama bilmiyorum.
istavrit icin cok genis degil mi Nihat?
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
uzun murat yazdı:memet balıkların tadına baktınmı nasıllar.
isimim mete murat abi şuan kızartıyorum abi bakacam birazdan