Kafam acayip dolu işler birbirini kovalıyor, telefon susmuyor ve ben İstanbul'a doğru yol yapıyorum belki 50 kere geçtiğim yoldan yine geçiyorum trafik levhasında Yalova şehir merkezi yazıyor ve ben dumur vaziyette feribotu geçtimmi diye kendime sordum. Offf en iyisi şu ışıklarda duran arac sorayım dedim ve yan araçtakini görünce Allah Allah yok böyle birşey diyerek gel kardeşim yanaş diyerek araçlarımızı çektik. Tabiiiiki kimmmm TATARRRRR
Çok güzel bir tesadüf gerçekten kaptan, Tatara haber vermediği için kızdıydım ama acelen varmış durmamışsın.Artık bir ayağın İstanbul'da olduğuna göre elbet bir gün biz de yolunu keseriz..
Bu tesadüfe de şaşırmamak lazım aslında,böyle büyük bir aile üyesi olup ta tanıdık sima göremeyeceğimiz il pek azdır sanırım..
Can kardeşler aynen katılıyorum ve yürekten söylüyorum bakın en kısa zamanda beraber olucaz. Sağolsun TATAR ısrar etti ama kalamazdım dedim ya zamanla yarışıyordum. Teşekkür ediyorum kısmetse beraberce süslenicez
ALTAYLI yazdı:Can kardeşler aynen katılıyorum ve yürekten söylüyorum bakın en kısa zamanda beraber olucaz. Sağolsun TATAR ısrar etti ama kalamazdım dedim ya zamanla yarışıyordum. Teşekkür ediyorum kısmetse beraberce süslenicez
Tamam abi malzemeleri sen seç rimelmi,ojemi yoksa rujmu