Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tesadüfe bakarmısınız
Kafam acayip dolu işler birbirini kovalıyor, telefon susmuyor ve ben İstanbul'a doğru yol yapıyorum belki 50 kere geçtiğim yoldan yine geçiyorum trafik levhasında Yalova şehir merkezi yazıyor ve ben dumur vaziyette feribotu geçtimmi diye kendime sordum. Offf en iyisi şu ışıklarda duran arac sorayım dedim ve yan araçtakini görünce Allah Allah yok böyle birşey diyerek gel kardeşim yanaş diyerek araçlarımızı çektik. Tabiiiiki kimmmm TATARRRRR

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Hoşgeldin ercan abiAlkis bak bizede bekleriz ona göre çok yakınız çünkü muhakkak bekleriz misafirim olunGulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Çok güzel bir tesadüf gerçekten kaptan, Tatara haber vermediği için kızdıydım ama acelen varmış durmamışsın.Artık bir ayağın İstanbul'da olduğuna göre elbet bir gün biz de yolunu keseriz..Smile
Bu tesadüfe de şaşırmamak lazım aslında,böyle büyük bir aile üyesi olup ta tanıdık sima göremeyeceğimiz il pek azdır sanırım..Gulumse
Bul
yalova gümrüğünden gümrük müdürünü görmeden geçmek olmaz
Dalış Eğitmeni
Bul
Can kardeşler aynen katılıyorum ve yürekten söylüyorum bakın en kısa zamanda beraber olucaz. Sağolsun TATAR ısrar etti ama kalamazdım dedim ya zamanla yarışıyordum.76 Teşekkür ediyorum kısmetse beraberce süslenicezSeerf
Bul
HIDIR yazdı:yalova gümrüğünden gümrük müdürünü görmeden geçmek olmaz
Siyirdim Happy
Bul
ALTAYLI yazdı:Can kardeşler aynen katılıyorum ve yürekten söylüyorum bakın en kısa zamanda beraber olucaz. Sağolsun TATAR ısrar etti ama kalamazdım dedim ya zamanla yarışıyordum.76 Teşekkür ediyorum kısmetse beraberce süslenicezSeerf

Tamam abi malzemeleri sen seç rimelmi,ojemi yoksa rujmu SiyirdimSiyirdimAlkisAlkis
Bul
Bizde makyaj tek tip kardeşim..YEŞİL'den şaşmıyoruzSeerf
Bul
büyük tesadüf gerçekten abilerim, ne kadar acele olsada iki çift laf herşeyi unutturuyor Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ALTAYLI yazdı:Bizde makyaj tek tip kardeşim..YEŞİL'den şaşmıyoruzSeerf

Tamam abi bekleriz ama muhakkakAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Lafa bakarmısınız lütfen... yycolak 35 4,249 27-05-2009, 17:45
Son Yorum: araphüso26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi