Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
karmakarışık bir av..
Geçen cumartesi sabaha karşı 03.00 de telefonum çalıyor, bende heyecanla uyanıyorum kesin var bişey bu saatte birine bişey oldu sanıyorum ve bakıyorum ki balıkçı arkadaşlarımSmile Hadi balığa diyorlar. bende 5 dakikada hazırlanıyorum..Ben dalacaktım onlar olta atacaktı. Ve nasibime bunları aldım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
maşallah barış daha ne olsun tebrikler Alkisafiyet olsun.kızınada maşallah öp benim için güzelimi Gulumse
Bul
Sana helal olsun amcaoğlu.Eline sağlık,afiyetle.Şekerimi öpüver yanaklarından,çok tatlı olmuş.
Bul
eyvallah abicim sağol.. benim kız balık görünce alıyor eline beni foto çek diyor.. henüz 3 yaşında ama şimdiden balıkçı olacağını belli ediyorSmile

Bul
yycolak yazdı:Sana helal olsun amcaoğlu.Eline sağlık,afiyetle.Şekerimi öpüver yanaklarından,çok tatlı olmuş.

şekerimi bıraktın amcaoğluna mı başladınSmile eyvallah abicim sağol. senin yanına uğrucaktım ama gitmişsindir diye uğramadım. anladın sen onuSmile

Bul
bucalı yazdı:şekerimi bıraktın amcaoğluna mı başladınSmile eyvallah abicim sağol. senin yanına uğrucaktım ama gitmişsindir diye uğramadım. anladın sen onuSmile

Anladım şekerim anladım.Balıkları kaptırmamak için.Siyirdim
Bul
ayıp sana yaSmile

Bul
bucalı yazdı:ayıp sana yaSmile

Şaka,şaka.....Wink
Bul
barış güzel av olmuş içtenlikle gırta ettim bunu bil yeter tebrikler arkadaşlar Alkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Barış, bereketli olmuş AlkisSeerfAlkis afiyet olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi