Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Özkan Uğur ve Domon
Sevgili arkadaşlarım,MFÖ'nün Özkan Uğur'undan müthiş bir performans.İzleyin.Hak vereceksiniz.

İllede Roman Olsun - Ã�zkan UÄ�ur - Domon - MaxiBG.com | бÑ�лгаÑ�Ñ�ки игÑ�и | бÑ�лгаÑ�Ñ�ки Ğ*адио | бÑ�лгаÑ�Ñ�ки клипове | Web камеÑ�и оÑ� Ğ�Ñ�лгаÑ�иÑ�
Bul
sözlerin bir manası varmı bilmiyorum ama mimikleriyle hepsine anlam yüklüyor, bayağı eğlenceliydi,sağolasın abi,,AlkisSeerf
Bul
Cahit abi, her parçasını keyifle dinlediğim muhteşem sesin bu performansındanda büyük keyif aldım Smile teşekkür ederim AlkisAlkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:sözlerin bir manası varmı bilmiyorum ama mimikleriyle hepsine anlam yüklüyor, bayağı eğlenceliydi,sağolasın abi,,AlkisSeerf

Zannederim çingene dili bu.Ama ne olursa olsun büyük bir keyifle dinledim.Sağolasın.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Cahit abi, her parçasını keyifle dinlediğim muhteşem sesin bu performansındanda büyük keyif aldım Smile teşekkür ederim AlkisAlkis

Serkan,Özkan Uğur'u bende çok beğeniyor ve seviyorum.Bende çok keyif alarak dinledim.Sevgiler kardeşime...
Bul
her yaptıkları güzel bu üçlünün,eskiden beri severek dinlerim ve seyrederim.teşekkürler cahit abi.Alkis
Bul
Ülkemizdeki özel yeri olan sanatçılardan biridir ve onların birçok performansını canlı olarak izledim inanılmaz keyiflidir. Kaptan paylaşım için teşekkürlerAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:her yaptıkları güzel bu üçlünün,eskiden beri severek dinlerim ve seyrederim.teşekkürler cahit abi.Alkis

MFÖ bambaşka bir şey.Onları izlemek gerçekten büyük bir zevk Nihat...
Bul
ALTAYLI yazdı:Ülkemizdeki özel yeri olan sanatçılardan biridir ve onların birçok performansını canlı olarak izledim inanılmaz keyiflidir. Kaptan paylaşım için teşekkürlerAlkis

Tek kelime ile harika bir topluluk.Bende konserlerini kaçırmıyorum.Zevkle izliyorum.
Bul
Cahit Acun yazdı:Tek kelime ile harika bir topluluk.Bende konserlerini kaçırmıyorum.Zevkle izliyorum.
İZMİR'deki işlerini çoğunlukla biz yapıyoruz İzmir'e bekleriz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni Teknemiz Uğur Getirsin FuRkAn * 38 5,961 04-07-2009, 18:16
Son Yorum: Krizoberill

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: