Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
su altı deneme çekimleri
dün havayı çok müsait görüp zıpkınla ve yeni aldığım sualtı kameramı deneme kararı verdim.su netliği idare ederdi.baya bir çekim yaptım en son bir kefal gördüm onuda vurdum ama şarj bitti çekim yapmak nasip olmadı..bir sorunum var kamerayı daha sağlam bir aparatla zıpkına monte etmem lazım.kendi uydurduğum aparat çok dayanmayacağa benziyor..bir kaç video ve resim koydum iyi seyirler..gerçekten çok zevkli birşeymiş su altı görüntüsünü çekip seyretmek..saygılar..

[B]Dailymotion - FUJİ FİNEPİX XP 10 DENEME ÇEKİMİ - Bilim ve Teknoloji Kanalı[/B]

Dailymotion - FUJİ FİNEPİX XP 10 DENEME ÇEKİMİ 2 - Bilim ve Teknoloji Kanalı

Dailymotion - FUJİ FİNEPİX XP 10 DENEME ÇEKİMİ 3 - Bilim ve Teknoloji Kanalı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
................

Seerf
Bul
Ozan resimler çok güzel eline sağlık. Alkis
Fakat video göremedim..
Bul
...........

Seerf
Bul
Deneme çekimlerinin üçünü de seyrettim gayet güzel olmuş tebrikler Ozan.İnşallah güzel avlarla da süslersin..Alkis
Daldığın yer de maşallah teke merası,kıyamet gibi..
Kamera aparatını görmediğim için yorum yapamayacağım,zıpkın sağda göründüğüne göre kamera zıpkının üzerinde değildi herhalde; kafa lambası gibi gibi bir düzenekle alnına monte edemezmisin ?
Bul
mehmet abi boya rulosunun sapından yaptığım aparat resmini koyuyorum
kafaya düşünmüyorum çok hareketli oluyor,seyirciyi yoruyor.teşekkürler.

Seerf
Bul
Ozan abi resimler çok güzel , yanında kepçe de bulundur bence tekeleri görünce içim gitti :gulumseme:
Sazanları özledim...
Bul
ozan bende resimleri gördüm video seyredemedim nette prb lem olabilir .camera montajı mehmet abi nin dediği gibi olabilir yada zıpkının orta arkası tarafına konulabilir.tv de ki yayınlanan dalgış prg ramında gördüm .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
cevabı gördüm kamerayı zıpkının okun yani arkasında kalan yere monte edilebilir .bide bu aparatın içinde su gezermi sarıntı yaparmı
çekim kalitesi açısından ,bu aparatın alimunyum danda çok rahat tedarik edebilirsin.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Resimler güzel ama montajda sorun var dediğin gibi Ozan.Foto. makinasını zıpkının alt tarafındaa kalacak şekilde monte edebilirsen daha mı iyi olur acaba?
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi