Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turanköy e yolculuk var..
Murat abi (murki) ve ben 1 Haziran çarşamba akşamı hem gezip kamp yapmak hemde oltalarımızı ıslatmak amacı ile Turanköye doğru yola çıkıyoruz,daha önceden gelenler bilir ,kafa dinlemek için süper bir mekandır,3-4 gün kadar çadırımızı kurup kafamızı dinleyeceğiz inşallah,canı sıkılıpta gelmek isteyen olursa diye duyurayım dedim,herhangi bir şekilde organizasyon kapsamında olmadığı için olayımız öyle gelenler diye bir liste oluşturmayacağım,biz bir geziye çıkıyoruz sonuçta ve uygun olanlar canı isteyenler katılabilirler,ben duyurayım da; sonradan fırça yemeyelim neden bana da söylemediniz diye,,Siyirdim
Bul
neden bana söylemdiniz bende gelirdimm Smile demicemm benim buraya gelin çadırda istemez .bahçede külübe var banada zaten amale lazımm BoboBoboBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:neden bana söylemdiniz bende gelirdimm Smile demicemm benim buraya gelin çadırda istemez .bahçede külübe var banada zaten amale lazımm BoboBoboBobo
abicim çok çalış kendine boşluk yarat, 3-4 gün kafa dinleriz.
Bul
Hadi bakalım keyifli günleriniz ve avlarınız olsun. Bizde keyifle takip edelim. Şimdiden bol şans ve hoş zamanlarAlkis
Bul
muratım bir gün dahi ayrılacak zamanımız yok.inan keşke babam sağolsaydıda bende tatil yapsaydımm Snifsinf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
Ömer, Basri abide geliyor.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
murki yazdı:Ömer, Basri abide geliyor.

süper abii,, balıkları ziyan etmeden pişireceğiz demekkiSmilevalla harbiden çok sevindimSeerf
Bul
orda sandalı kaybetmeyinn barii Hehe
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
şu resme bak kamillll ödü pohuna karışmış işallah kıyıya varırız diyooo Snifsinf smailim de deniz altını keşfediyo yalandan Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
Kamil abime laf yok tatar emmi, inşallah onun sayesinde aç kalmayacağız,aramızda adamakıllı balık tutabilen bir tek o, SmileSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi