Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toptanıcalr
abimin telefonuna 2 haftadır el koyuş durumdayım fakat bataryası şiştiği için batarya arıyorum en azından abartısız 20 telefon dükkanına sordum yok bu batarya kesin bulacağım büyük bir mağaza toptancılar filan biliyorsanız yazar mısınız
Bul
telefonun marka ve modelini yazsaydın daha iyi araştırırdık.
Bul
Htc touch
batarya modeli: Elf0160
Bul
Arif böyle bir markanın bataryasını zor bulursun
at onu bilinen bir marka al rahat et
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
aynenn telefonu abine iade et
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
abi telefon çok iyi aslında telefon değil cep bilgisayarı (Siyirdimayrıca çin malıda dağil)
Bul
arif bende bir ara telefon bataryası bulamamıştım.ilgili şirkete telefon açtım.ürününüzün bataryasını bulamıyorum diye.adresimi alıp batarya göndermişlerdi.hemde ücretsiz.htc nin türkiye distrübitörünü ara bence.şansına belki gönderirler.her firma 5 veya 10 yıl yedek parça temin etmek zorunda diye biliyorum.

htc tlf: 081-128-800-12 (code: 3115)
Bul
tmm denerim bide sorunu anlatayım size belki bi çözüm söylersiziniz abimden telefonu aldım baktım batarya şişmiş bende çıkardım telefon elimdeyken patlar filan diye korktumSiyirdimSiyirdim bu yüzden batarya arayışındayım..
Bul
Bak bakalım Arif.Sanırım bu:
ELF0160 - BatteryUpgrade.com - Bataryanızı yükseltin!
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
htc nin amerika kökenli bir alıişveriş sitesi var diye biliyorum adını hatırlamıyorum ama
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: