Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yunanistan`da mirmir bollugu...
Haber vermedi demeyin..
Sayin greek team uyeleri ve,siteye misafir olarak katilan..yunanistan dan sayin misafirlerimiz..
bu gunlerde sahillerimiz mirmir kayniyor..gidenler 20-30-40 tutuyor...baliklar orta boy...Mamuna daha ragbet gosterdigi soyleniyor....
Tekne ile 4-5 metrelerde avlanmak gerekiyor.Eger sahilden avlanilacak ise...biraz uzaga atmakta yarar var...
Av bolgesi: kuzey ege
benden soylemesi..
rastgele...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
oy oy oy faruk kaptan birazda bize gönderinnnn deeermişimm BoboSiyirdimSeerf bereketli av sezonu diliyorum SeerfAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:oy oy oy faruk kaptan birazda bize gönderinnnn deeermişimm BoboSiyirdimSeerf bereketli av sezonu diliyorum SeerfAffet

tesekkurler Erden...
ne yazik ki tekneyi daha atmadikSnifsinf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Levrekler nerde?Siyirdim
Üfürün de bizim tarafa da gelsinler Faruk abiAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kaptann siz zahmet yapın yakalayın ..Gulumse biz burda zevk yaparız Seerfyasssu gönüller bir olsun yeterki AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
bu gün ufuk hoca bahçeme uğradı lakerda haşim 77 buluştuk güzel sohbet oldu
resimleri mehmet abi de bu günkü sohbette herkesin kulağnı çınlattık haberiniz olsun Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
Faruk abi, yapmış olduğun uyuzluktan dolayı teşekkür ederim Bobo.
Tutun yiyin afiyet olsunda böyle gözümüze Siyirdim gözümüze sokup kıstandırmanın alemi ne Hehe
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Bilgilendirmen için çok sağol aretlik AlkisAlkisAlkis
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Levrekler nerde?
Üfürün de bizim tarafa da gelsinler Faruk abi:

yalova tatar yazdı:oy oy oy faruk kaptan birazda bize gönderinnnn deeermişimm bereketli av sezonu diliyorum

yalova tatar yazdı:kaptann siz zahmet yapın yakalayın ..: biz burda zevk yaparız Seerfyasssu gönüller bir olsun yeterki AlkisAffet

MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi, yapmış olduğun uyuzluktan dolayı teşekkür ederim Bobo.
Tutun yiyin afiyet olsunda böyle gözümüze Siyirdim gözümüze sokup kıstandırmanın alemi ne Hehe

ufururuz Bahadir..hatta firtina estirecek sekilde ufuruz..ama levrek gelmiyeeck abicim..mirmirlar gelecek..ha arada bir levrek te yanlislikla gelirse..o da bonusu olurSiyirdim

cok tesekkurler Erden....yassu

SiyirdimHappynasil dedin bakalim Serkan..uyuzluk..gozumuze sokup kiskandirmak filan mi..
abi yanlis anladin tutuyor lar dedim..tutuyorum dememdim..bende sizlerin tarafindayim..gozume girip..kiskananlardan yani...yanlis buroya sikayet dilekceni verdin..gecerli degil..al geriSiyirdim
Bul
mariner8 yazdı:Bilgilendirmen için çok sağol aretlik AlkisAlkisAlkis

sende tutanlardansin Ahmet aretlik..
baska bir detay.gozumden kactiysa...ekleyebilirsin...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi