Haber vermedi demeyin..
Sayin greek team uyeleri ve,siteye misafir olarak katilan..yunanistan dan sayin misafirlerimiz..
bu gunlerde sahillerimiz mirmir kayniyor..gidenler 20-30-40 tutuyor...baliklar orta boy...Mamuna daha ragbet gosterdigi soyleniyor....
Tekne ile 4-5 metrelerde avlanmak gerekiyor.Eger sahilden avlanilacak ise...biraz uzaga atmakta yarar var... Av bolgesi: kuzey ege
benden soylemesi..
rastgele...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
bu gün ufuk hoca bahçeme uğradı lakerda haşim 77 buluştuk güzel sohbet oldu
resimleri mehmet abi de bu günkü sohbette herkesin kulağnı çınlattık haberiniz olsun
Bahadır Sarıca yazdı:Levrekler nerde?
Üfürün de bizim tarafa da gelsinler Faruk abi:
yalova tatar yazdı:oy oy oy faruk kaptan birazda bize gönderinnnn deeermişimm bereketli av sezonu diliyorum
yalova tatar yazdı:kaptann siz zahmet yapın yakalayın ..: biz burda zevk yaparız yasssu gönüller bir olsun yeterki
MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi, yapmış olduğun uyuzluktan dolayı teşekkür ederim .
Tutun yiyin afiyet olsunda böyle gözümüze gözümüze sokup kıstandırmanın alemi ne
ufururuz Bahadir..hatta firtina estirecek sekilde ufuruz..ama levrek gelmiyeeck abicim..mirmirlar gelecek..ha arada bir levrek te yanlislikla gelirse..o da bonusu olur
cok tesekkurler Erden....yassu
nasil dedin bakalim Serkan..uyuzluk..gozumuze sokup kiskandirmak filan mi..
abi yanlis anladin tutuyor lar dedim..tutuyorum dememdim..bende sizlerin tarafindayim..gozume girip..kiskananlardan yani...yanlis buroya sikayet dilekceni verdin..gecerli degil..al geri
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]