Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AnyPic Image Converter(Resim küçültme vb..)
Büyük boyutlu resimlerinizi foruma yüklemekte güçlük çekiyorsanız,elimizin altındaki ''paint'' yanında bir de harici programınınız olsun.
AnyPic Image Converter, resimleri toplu olarak dönüştürmek ve işlemek için etkili ve kullanımı rahat bir araçtır. Resimleri farklı biçimlere dönüştürmenize, yeniden boyutlandırmanıza, döndürmenize, kırpmanıza, filigran eklemenize, efektler eklemenize ve çerçeve eklemenize izin verir.Tüm windows işletim sistemlerinde çalışır.Bugün için ücretsiz..
İndirme sayfası :
Giveaway of the Day in Turkish. AnyPic Image Converter - AnyPic Image Converter, resimkerş toplu olarak dönüştürmek ve işlemek için etkili ve kullanımı rahat bir araçtır.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Belki bununla becebilirim foto yüklemeyi.SiyirdimSağol Mehmet Abicim.76
Bul
Foruma foto yükleme yapmıyor Yalçın Smile
Yüklemeyi kolaylaştırmak için yeniden boyutlandırma yapıyor,forumumuz için ancak boyut küçültmede yardımcı olur.Ayrıca resimlerine çerçeve ekliyebiliyorsun,efektler verebiliyorsun,kesme yapabiliyorsun falan...
Bul
Lakerda yazdı:Foruma foto yükleme yapmıyor Yalçın Smile
Yüklemeyi kolaylaştırmak için yeniden boyutlandırma yapıyor,forumumuz için ancak boyut küçültmede yardımcı olur.Ayrıca resimlerine çerçeve ekliyebiliyorsun,efektler verebiliyorsun,kesme yapabiliyorsun falan...

Tamam işte bende onları beceremiyorum.Masa üstüne getirebilirsem gerisini halledebiliyorum.SiyirdimTeşekkürler Mehmet abicim.Alkis
Bul
abi teşekküler indirdim bir problem olursa sorarım.
Bul
Eyvallah mehmet abi teşekkürler..AlkisSeerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
emeğine sağlık teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hi5 (resim, video ve arkadaş ekleme) murki 7 6,375 26-06-2012, 10:04
Son Yorum: 5nnn1k1

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: