Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13 Yiğid'i şehit verdik!
Diyarbakır'ın Silvan ve Kulp ilçeleri arasında bugün öğle saatlerinde arama yapan askerler pusuya düşürüldü; 3'ü uzman erbaş, 10'u er olmak üzere 13 asker şehit oldu. 2'si ağır 7 askerin yaralandığı çatışmada 5 PKK'lı terörist ölü ele geçirildi.

Yüreğim yanıyor nefes alamıyorum.Bu mübarek günlerde ALLAH (C.C) Bu ülkeyi bölmek isteyenleri masum insnlara kıyanı askerimize el uzatanı bayrağımıza el uzatanı sonsuza dek cehenneminden çıkartmasın inşallah.

KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR CUMHURİYETİMİZİN VE BAYRAĞIMIZIN YILMAZ BEKÇİLERİYİZ
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
13 Askerimizi şehit eden,ocaklarını ateşe verenleri şu mübarek günleri yüzüsuyu hürmetine kahretmesini ulu rabbimden dilerim.onlarla beraber yurdumuzdaki onların yandaşlarını da,yandaşlarını meslisimize sokanları da rabbim kahretsin.
Tüm TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin ve TÜRK HALKI nın başı sağolsun.
Bul
blue_zaire yazdı:Yüreğim yanıyor nefes alamıyorum.Bu mübarek günlerde ALLAH (C.C) Bu ülkeyi bölmek isteyenleri masum insnlara kıyanı askerimize el uzatanı bayrağımıza el uzatanı sonsuza dek cehenneminden çıkartmasın inşallah.

bütün bu temennilerine sonuna kadar katılıyorum,arada sebep olup göz yuman hangi kişi yada kurum olursa olsun bu temennine onlarıda ekleyerek Allaha havale ediyorum..Rolleyes
Bul
Çok üzüldüm.Başka bir şey diyemiyorum.
Bul
allah analara, babalara, kardeşlere,ve türklere,sabırlar versin yiğitlerimize gani rahmet türkiyenin başı sağ olsun Snifsinf
Bul
Allah geride kalanlara sabır versin.Şu mübarek günlerde bu acıyı bize yaşatanlara Allah(CC) ne bu dünyada ne de ahirette huzur vermez inşallah.
[SIGPIC][/SIGPIC]
dünden beri çok üzgünüm diyecek çok şey var,Allah ailelerine ve bizlere sabır versin bu çocuklarımızın acılarını sadece şehit olmaları azaltıyor..cennet mekanlarında rahat uyusunlar.çok üzüldüm.
Bul
Tüm milletimize ilelebet baş sağlığı dilerim. Şehit düşen kardeşlerimizin geride bıraktıklarına Allah c.c. sabır ihsan eylesin.....Snifsinf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
ALLAH.(CC) mekanlarını cennet eylesin.Affet

bu olaylara göz yumanlarada binlerce belalar versin şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine beter olsunlar işallahRolleyes
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Tüm milletimizin başı sağolsun...Allah kederli ailelerine sabır versin...Affet
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Şehit sıtkı Tören 13 2,443 18-06-2012, 10:16