Diyarbakır'ın Silvan ve Kulp ilçeleri arasında bugün öğle saatlerinde arama yapan askerler pusuya düşürüldü; 3'ü uzman erbaş, 10'u er olmak üzere 13 asker şehit oldu. 2'si ağır 7 askerin yaralandığı çatışmada 5 PKK'lı terörist ölü ele geçirildi.
Yüreğim yanıyor nefes alamıyorum.Bu mübarek günlerde ALLAH (C.C) Bu ülkeyi bölmek isteyenleri masum insnlara kıyanı askerimize el uzatanı bayrağımıza el uzatanı sonsuza dek cehenneminden çıkartmasın inşallah.
KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR CUMHURİYETİMİZİN VE BAYRAĞIMIZIN YILMAZ BEKÇİLERİYİZ
13 Askerimizi şehit eden,ocaklarını ateşe verenleri şu mübarek günleri yüzüsuyu hürmetine kahretmesini ulu rabbimden dilerim.onlarla beraber yurdumuzdaki onların yandaşlarını da,yandaşlarını meslisimize sokanları da rabbim kahretsin.
Tüm TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin ve TÜRK HALKI nın başı sağolsun.
blue_zaire yazdı:Yüreğim yanıyor nefes alamıyorum.Bu mübarek günlerde ALLAH (C.C) Bu ülkeyi bölmek isteyenleri masum insnlara kıyanı askerimize el uzatanı bayrağımıza el uzatanı sonsuza dek cehenneminden çıkartmasın inşallah.
bütün bu temennilerine sonuna kadar katılıyorum,arada sebep olup göz yuman hangi kişi yada kurum olursa olsun bu temennine onlarıda ekleyerek Allaha havale ediyorum..
dünden beri çok üzgünüm diyecek çok şey var,Allah ailelerine ve bizlere sabır versin bu çocuklarımızın acılarını sadece şehit olmaları azaltıyor..cennet mekanlarında rahat uyusunlar.çok üzüldüm.