Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mariner 8 in sülünezleri
Salı günü öğlene doğru telefonum çaldı karşımda marıner8(Ahmet)kaptanım yazlıktaysan geliyorum dediAlkissağolsun bu senede kısa süre olsada iki lafın belini kırdık,gelirken yanında getirdiği taze sülünezlerden banada getirmiş allah razı olsun,kendilerini yolcu ettikten sonra akşam üstü emektarla yemliye takıldım.Birgün önce sırtıya takıldım sıfır çektim akşam üstü kalamara takıldım fotodaki iki kalamar pazartesi gününün.
Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle,rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Eline sağlık şekerim.Kısa zamanın karı gibi olmuş.Afiyetle.Alkis
Ahmet arkadaşımı bende bekliyorum bu sene.bakalım ne olacak.Hi
Bul
tavalıklar maşallah 5 tava dolduracak kadar var.. ahmet abimede helal olsun seni ziyaret etmeden geçmiyo.güzel fotolar babacım teşekkürler paylaşım için...
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
orhan abi böyle tavalığa can kurban her çeşit mevcut ahmetin kısmeti olsa derim ben.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
güzel buluşma, harika ortam. Ahmet abicim sen gittikçe gençleşiyormusun acaba.
Bul
yycolak yazdı:Eline sağlık şekerim.Kısa zamanın karı gibi olmuş.Afiyetle.Alkis
Ahmet arkadaşımı bende bekliyorum bu sene.bakalım ne olacak.Hi

SAĞOL Yalçın arkadaşım , inşallah başka bir zaman senide ziyaret ederim , bu sene biraz zor olacak galiba ,rastgele 76
Bul
murki yazdı:güzel buluşma, harika ortam. Ahmet abicim sen gittikçe gençleşiyormusun acaba.

Teşekkürler Murat ağzın bal yesin İnşallah senin dediğin gibi oluyordur , fakat eski delilikleri ( balıkçılıkta ) gözüm almıyor , rastgele 7676
Bul
AlkisAlkis Bravo kaptanım AlkisAlkis yine güzel av çıkarmışsın Alkis
Bizde akşam üzeri Karaburunda büyük adanın yanında biraz yemliye takıldık , balıkçılık zevkimizi yaptık ,sağolsun Murat kaptanın sayesinde biraz da olsa kurtları döktüm .
Bereketli ve afiyet olsun , rastgele 76
Bul
Orhan baba klasikleşmiş avların devam tebrikler abi. Bu hafta kısmetse senin o taraftayız hızlı levrek duyumları aldım.. gelince arıcam seni abi.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Tebrikler Orhan abicim.
Sevgili meslektaşım Ahmet abiye de tekrar hoşgeldin diyorum. Sağolsun Orhan abi, Ahmet abiyle telefonda görüşme fırsatı yarattı.
Bu arada gene bulmuşsun erkek mercanları Orhan abim. Bayılırım, çıtır çıtırSiyirdim
HErdaim rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi