Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nazar deydi
cumartesi akşam mereya gittik moto böcek ve emin abimiz sanki gittigim o mera deyil balıklar yok olmuşlar öyleye kadar 4 5 parça balık aldık hepsi o ve bidünya aksilik ama yılmak yok devamSnifsinf
Bul
Murat balığın olmaması için oluşan sebepler, olmasından daha fazladır. En basitinden yem yemiyorlardır. Her çıkışta balık alırsak balığa heyecanla gitmemiz olanaksız olurdu76 Yeni tur yeni şans
Bul
Siyirdim 40 gün taban eti bir gün balık eti hehehehehe alışırsın be kardeşimAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
aynen her gün hergün oldumu olmaz bidaki sefereAlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
muratım yanınıza pişirecek ciger tavuk kuşbaşı gibi et almanız gerekir avcılık ozaman çok güzel oluyor kardeşim.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
birdahaki sefere rast gele..AlkisAlkisAlkisAffetAffetAffet
Bul
Balıkcılıkta bunlar hep var,hayırlısı olsun,denizde olmanı keyfi başkadır.Birdaki avında rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Gideceksin tutacaksın tekrar gideceksin tutamayacaksın ve bir dahaki haftayı iple çekeceksin ve tutacakmıyım yoksa tutamayacakmıyıp diye heyacanı ve o duyguyu yaşayacaksınki balıkçı olduğun belli olsun..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Tatlısuda 3-5 balıkta ancak 1 defa gülüyorum.Ama her balığa giderken o heyecan eksik olmuyor.Balığın cilvesi olacak ki tadı çıksın.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Eee bu işler böyle Siyirdim Bir dahakine rastgele Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi