04-08-2011, 21:32
Aranıza yeni katıldım.izmirde yaşıyorum.Fırsat buldukça balığa gidiyorum.Ama inanın daha hiç büyük balık tutamadım.Amacım tabiki çipura yakalamak.İnşallah bigün denk getiririm.SAYGILAR...
Sessizkuşçu
|
04-08-2011, 21:32
Aranıza yeni katıldım.izmirde yaşıyorum.Fırsat buldukça balığa gidiyorum.Ama inanın daha hiç büyük balık tutamadım.Amacım tabiki çipura yakalamak.İnşallah bigün denk getiririm.SAYGILAR...
06-08-2011, 00:03
sessizkuşçu yazdı:Aranıza yeni katıldım.izmirde yaşıyorum.Fırsat buldukça balığa gidiyorum.Ama inanın daha hiç büyük balık tutamadım.Amacım tabiki çipura yakalamak.İnşallah bigün denk getiririm.SAYGILAR...Tarık hoşgeldin iyi paylaşımlar dilerim. Bak abicim, Tabiiki nasibin ve kısmetin bu işlerde önemi var. Ancak avlak yerin, yemin, malzemelerin ve bu malzemelerinin avlamak istediğin cinse göre hazırlanmış olması ve zamanını kıstırmak gibi daha birçok husus yanyana gelmesi gerekiyor. Yani oltayı elime aldım şunu avlamak istiyorum demek kesinlikle yetmez. Sitemizde iyice dolaş ve aldığın bilgileri önerilerle beraber deneme yanılmaya başla. Şimdiden sana bol şans. ![]()
13-10-2012, 09:39
ALTAYLI ABİM.Allah razı olsun Bütün mesajlarıma cevap yazıyor beni heveslendiriyorsun.Çok sağol abicim.artık çok daha iyi balıkçıyım .O zamanlara göre.Kendi takımlarım var.Kendime has taktiklerim.Şükür artık sadece balığın olduğu yer ve sizler gibi abilerimin tecrübeleri lazım.Teşekkürler ALTAYLI abim...
![]()
13-10-2012, 15:35
Hoş geldin kardeş , zaman herşeyin ilacıdır,, istediğini elde edersin .. yeterki istekli ol
![]()
13-10-2012, 16:15
sessizkuşçu yazdı:ALTAYLI ABİM.Allah razı olsun Bütün mesajlarıma cevap yazıyor beni heveslendiriyorsun.Çok sağol abicim.artık çok daha iyi balıkçıyım .O zamanlara göre.Kendi takımlarım var.Kendime has taktiklerim.Şükür artık sadece balığın olduğu yer ve sizler gibi abilerimin tecrübeleri lazım.Teşekkürler ALTAYLI abim... pekiyi,,,çipura yakalayabildinmi tarıkcım. ![]()
13-10-2012, 16:51
yycolak yazdı:pekiyi,,,çipura yakalayabildinmi tarıkcım.Cupramı o da ne ![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
13-10-2012, 21:10
böyle yeni amatörler çok hırslı olur.yarın ki org.ta ona çok iş düşücek.
benim içinde yakala Tarık.kendini ne kadar geliştirdiğini göster. ![]() şimdiden rast gelsin.
13-10-2012, 21:22
tahsinmersin yazdı:böyle yeni amatörler çok hırslı olur.yarın ki org.ta ona çok iş düşücek. Aynen öyle az önce telefonla aradı ve oldukça heyecanlı ve hırslı. İnşallah istediği gibi bir gün yaşar. Bana öyle geliyorki sitemizde daimi bir arkadaşmız daha oluyor ![]() ![]()
13-10-2012, 22:07
tarık yarın sana durmak yok desene rast gele.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
13-10-2012, 23:16
Aramıza hoşgeldin Tarık , iyi paylaşımlar
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
sessizkuşçu yeni üye | sessizkuşçu | 22 | 2,934 |
11-10-2012, 12:34 Son Yorum: orhanekmekci |