Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alaçati windsurf dny şamp.
Arkadaşlar sohbet masasında da söylediğim gibi bugün Dünya WİNDSURF Şampiyonasının bir ayağı Çeşme Alaçatı'da yapıldı. Bu organizasyonun bir parçası olarak oradaydık ve gerçekten görülmeye değerdi. Dünyanın en iyi sörfçüleri orada kıyasıya bir mücadele yaptılar. Müthiş bir parkurda Öylesine süratli geçişler vardıki gözlerime inanamadım. Onların yanında bir çoğu su parklarında kayak yapar gibiydiler.Nayirolamaz Bazı fotolar aldım size şimdilik aşağıdakileri gönderiyorum umarım keyif alırsınız76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bir kaç daha ve bay bayan şampiyonlarAlkisAlkisAlkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bu güzel kareler için teşekkürler kaptan..
Bul
güzel görüntüler ercan abi teşekkürler Affet türk yokmuydu hiç derece alan
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Fotoların sayesinde bizler de Alaçatı'ya gitmiş gibi olduk.Teşekkürler Ercan abi. Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
yalova tatar yazdı:güzel görüntüler ercan abi teşekkürler Affet türk yokmuydu hiç derece alan

Tatar nerelerdesin kardeşim özledik be abicim. Derece alan Türk sporcu yoktu ama gelecek vadeden Enis adında bir genç kıl payı üçüncülüğü kaçırdı ve yetenek ödülü aldı Çağla'dan bir etapta sadece 3ncülük aldık. Senin anlayacağın maalesef. Adamlar çok hızlı ve çok yetenekliler. Bu işlere çok küçükken başlamak lazım76
Bul
pc arızalıydı .düzeldi artık..evet küçükten başlamak lazım
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
alaçatıyı bir kez daha görmüş olduk.şurası bir gerçek ki 3-5 spor dalı hariç diğer spor dallarında yabancılardan çok geriyiz.Ercan abi Teşekkürler.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Eline sağlık Ercan abim.Güzel kareler.Yorucu ama eylenceli bir işin var.
Kupalara bayıldım.Bir tane ayarlasana bana.Dükkana koyayım.Siyirdim
Denizin içindeki araçta güzelmiş.Onu istemiyorum ama.Pul parasını bile ödeyemeyiz.Snifsinf
Abim teşekkürler.Alkis
Bul
Her mesleğin zor olduğu kadar keyif veren yanlarıda var.Ellerine emeğine sağlık kaptanımAlkis
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi