Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
anadolu yakası kuleli önü
herkese merhaba ben yeni üyeyim. Aslında her şeyde yeniyim balık tutmaya 1 ay önce başladım. Kuleli önünde tutuyorum genelde istavrit geliyordu dün istavrit çaparisine zargana ve hamsi takılmaya başladı hatta kuyruğundan yakalanan palamutlar bile vardı kovalarda. bu bölgede balık tutan arkadaşlar kurşun ağırlığı, çapari rengi, atış tekniği ile ilgili bilgi istiyorum. Oradaki balıkçılardan da bilgi alıyorum fakat her kafadan başka bir ses çıkıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Rast gelsin Gulumse
Bul
nesemmelek yazdı:herkese merhaba ben yeni üyeyim. Aslında her şeyde yeniyim balık tutmaya 1 ay önce başladım. Kuleli önünde tutuyorum genelde istavrit geliyordu dün istavrit çaparisine zargana ve hamsi takılmaya başladı hatta kuyruğundan yakalanan palamutlar bile vardı kovalarda. bu bölgede balık tutan arkadaşlar kurşun ağırlığı, çapari rengi, atış tekniği ile ilgili bilgi istiyorum. Oradaki balıkçılardan da bilgi alıyorum fakat her kafadan başka bir ses çıkıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Rast gelsin Gulumse

melek kardeşim ailemize hoşgeldin tam yerindesin takip et birazdan arkadaşlar bilgi vereceklerdir rast gele.AlkisAlkisAlkis
Bul
aramıza hoşgeldiniz,kuleli yeni balık tutmak için zor bir yerdir çünkü kalabalıktır..orada bizden mutlaka üyelerde vardır Gulumseoranın ustalarından erol abi konuyu görürse güzel cevaplar gelecektir.rastgele.
Bul
bucalıfikret yazdı:melek kardeşim ailemize hoşgeldin tam yerindesin takip et birazdan arkadaşlar bilgi vereceklerdir rast gele.AlkisAlkisAlkis

teşekkür ederim beklemedeyim
Bul
LeVrEkCi yazdı:aramıza hoşgeldiniz,kuleli yeni balık tutmak için zor bir yerdir çünkü kalabalıktır..orada bizden mutlaka üyelerde vardır Gulumseoranın ustalarından erol abi konuyu görürse güzel cevaplar gelecektir.rastgele.

evet ustalarda o bölge için taktikler bekliyorum. kalabalık bir bölge tam balık tuttum derken bir başkasının çaparisiyle karşılaşmak can sıkıcı ama 1 aydır oraya gidiyoruz ailece Smile 5 6 kg istavrit rahat tutmuşusuzdur Smile
Bul
Ailemize hoşgeldiniz iyi paylaşımlar dilerimAlkis76
Bul
ALTAYLI yazdı:Ailemize hoşgeldiniz iyi paylaşımlar dilerimAlkis76

teşekkür ederim Gulumse
Bul
Melek hanım hoşgeldiniz.renk kattınız siteye.Mesajlardan da anlaşılacağı üzere cevap gelecektir.bu işi sürekli yaptıktan sonra bir bakmışsınız ki usta olmuş çıkmışsınız.İnşallah devamını getirirsiniz.rastgele.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Melek hanım aramıza hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlsr olsun..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Gulumse teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  anadolu yakası son balık durumu BÖRTEÇİNE 26 6,962 02-10-2007, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi