Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rüzgar.....
Maydanozda müthiş bir karayel esiyor.Bu günde gidemiyeceğiz balığa.Snifsinf
Bul
yycolak yazdı:Maydanozda müthiş bir karayel esiyor.Bu günde gidemiyeceğiz balığa.Snifsinf

bakşimdi yazma isteğim tuttu nezaman gittinde bugün gidecektin.Hehe burdada rüzgarlı.Gulumse
Bul
bucalıfikret yazdı:bakşimdi yazma isteğim tuttu nezaman gittinde bugün gidecektin.Hehe burdada rüzgarlı.Gulumse

aynen katılıyorum sana Fikret abi. Smile işi gücü traş .. berber olmalıymış bu abi.Smile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalıfikret yazdı:bakşimdi yazma isteğim tuttu nezaman gittinde bugün gidecektin.Hehe burdada rüzgarlı.Gulumse

bucalı yazdı:aynen katılıyorum sana Fikret abi. Smile işi gücü traş .. berber olmalıymış bu abi.Smile

Birde beğenmiyorsunuz beni arkadaşlar.Ne güzel malzemeyim sizin için.Ben bir şey yapmadımmı tuhaf tuhaf bakıyorsunuz kapı aralığından.Hadiordan
Bul
bucalı yazdı:aynen katılıyorum sana Fikret abi. Smile işi gücü traş .. berber olmalıymış bu abi.Smile

biliyorsun birzamanlar berber haşimvardı yanında çalışışmıştır belki.Siyirdim
Bul
Berber deyince aklıma hanımın çiftliğndeki Reşit geliyor.Ne berberdi ama.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:Berber deyince aklıma hanımın çiftliğndeki Reşit geliyor.Ne berberdi ama.

Berberinize dikkat edinBobo kola dayanmasınHappyHappy
Bul
yycolak yazdı:Maydanozda müthiş bir karayel esiyor.Bu günde gidemiyeceğiz balığa.Snifsinf

Yalçın ben burada delirmek üzereyim. Allahtan gürültücü İtalyanlar geldi. My name is Erconotti Scalachi. Orjinal Türk
Bul
ALTAYLI yazdı:Yalçın ben burada delirmek üzereyim. Allahtan gürültücü İtalyanlar geldi. My name is Erconotti Scalachi. Orjinal Türk

İtalyada güzel takoz çupralar çıkıyor abiSmile sor bak onlara.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
vay Yalcin uzuldum....Snifsinf
yarin hava yatar..o zaman gidersin....Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  illerimizde ve denizlerde; hava,sıcaklık ve rüzgar durumlar ozoca51 7 5,588 21-08-2006, 12:01
Son Yorum: Salih Reis

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi