Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarı Prenses
Latin adı: Labidochromis caeruleus (sarı prenses)

Anavatanı: Malawi Gölü'nün bol kayalık kesimleri.

Sıcaklık: 25/26 °C

En fazla büyüdüğü boy: 13 cm.

Davranış biçimi: Barışçıl

[Resim: SARIPRENSESYUNUS_Image05120Male20Yellow2...202004.jpg]
[Resim: 211201111936624.jpg]

Az da olsa yardımcı olmuştur umarımWink
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
sende akvaryum merakı varmı muhammed Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bu işlerin uzmanı Raşan,Muhammetcim.Bakalım o ne diyecek.HiBalık bu taraftanda bakılınca güzel görünyor.Teşekkür ederiz.AlkisEline sağlık.
Bul
barışçıl olması güzel.HappyHappy
Bul
muhammed tr yazdı:Latin adı: Labidochromis caeruleus (sarı prenses)

Anavatanı: Malawi Gölü'nün bol kayalık kesimleri.

Sıcaklık: 25/26 °C

En fazla büyüdüğü boy: 13 cm.

Davranış biçimi: Barışçıl

[Resim: SARIPRENSESYUNUS_Image05120Male20Yellow2...202004.jpg]
[Resim: 211201111936624.jpg]

Az da olsa yardımcı olmuştur umarımWink

bende sarı prenses, mavi prenses ve yunus besliyorum Smile
Bul
Evet Erden amca çok ama çok meraklıyım bu konulara.Gulumse
Kaçan balık büyük olur.
Bul
Güzel paylaşım Muhammed ama madem besliyosun tecrübelerini de paylşabilirdin. Ülkemizde en çok bulunan türler arasında beslemesi kolay ve barışçıl. Yeni başlayanlar için yunus ve sarı prensesten daha iyisi olamaz sanırım. Bende 24 dişi 4 erkek vardı bir zamanlar renkleri 1. resimdekinden bile daha güzeldi.Hayatımda hiçbiryerde öyle güzellerini görmemiştim. O balıkları beğenenler yüzünden çok da garip olaylar gelmişti başıma Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Ruşan abi beğendiyse tamamdır.Gulumse76
Kaçan balık büyük olur.
Bul
muhammed çok güzel bir hobi ile uğraşıyorsun.Seni kutlarım.Bu yaşına rağmen sende çok girişkenlik var.Çok iyi bir şey kendine güvenin artar.Sorumluluk sahibi yapar.
Bende de eskiden akvaryum vardı.10 yıl falan evde uğraştım.hemen hemen 17-18 yıl önce de dağıttım.Bu aralar kızım evde hayvan beslemek istiyor.Açıkcası eve balıktan başka bir hayvan almam.belki kaplumbağada olur ama onun evde beslenmesi ile ilgili fazla bilgi yok.internette o kadar çok bilgi varki kaplumbağa mı balık mı diye seçim yapsam balık diyeceğim.Ama bir türlü karar veremiyorum.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
şu an bu mesajı yazarken tvde natıonal geographic kanalında amazonda akvaryum balıkları toplayıp satan bir adamla belgesel yayınlıyorlar.Çok ilginç şeyler var.
mesela 60 cm lik bir dişi balığın yumurtalarını elle sağdı.tarttı 600 gr .bu 600 gr da 650 bin yumurta varmış.sonra erkek balığı aldı onu da bu yumrtaların üstüne sağdı.yani dölleme yaptırdı.1 gün içinde bu yumurtalar çatlayıp çıkacaklar dedi.Yabancı belgesellere her zaman hayranım .Onların maddi manevi destekçisi her zaman bulunuyor.Bizde öylemi sizce?
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi