Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzmanlık sorusu...
Uzmanlık sorusu sayılmaz ama merak ettim.Maydanozdaki neredeyse bütün deniz kestaneleri parçalanmış.Kıyıya çok yakın olanlar bile.Sinarit olabilirmi diye soracaktım.Smile
Bul
yycolak yazdı:Uzmanlık sorusu sayılmaz ama merak ettim.Maydanozdaki neredeyse bütün deniz kestaneleri parçalanmış.Kıyıya çok yakın olanlar bile.Sinarit olabilirmi diye soracaktım.Smile

denize giren vatandaşlar yapmasın ayağına batıyor diye.Siyirdim
Bul
sağlam bir çupra sürüsü olabilir.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalıfikret yazdı:denize giren vatandaşlar yapmasın ayağına batıyor diye.Siyirdim

Konuyu sulandırma ben ciddiyim.Hadiordan
Bul
bucalı yazdı:sağlam bir çupra sürüsü olabilir.

Akına daha çok var diye düşünüyorum.Öyle kalabalık gruplar bu zamanda olurmu.Hi
Bul
yycolak yazdı:Konuyu sulandırma ben ciddiyim.Hadiordan

birzamanlar bende yapıyordum deniz kestanelerini alıp atıyordum ayaklarıma batmasındiye olamazmı.....
Bul
bucalıfikret yazdı:birzamanlar bende yapıyordum deniz kestanelerini alıp atıyordum ayaklarıma batmasındiye olamazmı.....

Sen yaptıysan olmuştur.Nayirolamaz
Bul
kestane çizmesini sevenler yapmış olabilirmi şekerim..fazla kaçırdıysalar çizme işini kırmışlardır.Smile
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
O kestaneler birileri tarafından şişlenmiş olmasın.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
yok be hocam yada kışın kestane keyfini çıkaramayan birileri yapmış olabilir Gulumse
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: