Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkeze rastgelsin...
Sevgili Arkadaşlar,benim daha önceden üye olup dostluk-bilgi paylaşımı yaptığım site de bir takım sorunlar yaşandığı için şu an açılamıyor.Bende sudan çıkmış balık gibi internette kardeş siteleri gezerken bu siteyi farkettim ve ''misafir olarak '' üye oldum.Kabul ederseniz inşallah kalıcı ve katılımcı olmaya çalışacağım.Herkeze rastgelsin diyorum.
Aramıza hoşgeldin arkadaşım .Paylasımlarını beklıyoruz :0507:
Bul
aramıza hoşgeldin kabuyl etmek ne demek herkes bizim dostumuz kardeşimiz arkadaşımız agabeyimizdir paylaşımlarını ve katılımını bekliyoruz rastgele74
Bul
http://www.paperboy.nl/index.cfm?PID=8FF...562AF7C8E4
Uzm.Dr.Rastgele yazdı:Sevgili Arkadaşlar,benim daha önceden üye olup dostluk-bilgi paylaşımı yaptığım site de bir takım sorunlar yaşandığı için şu an açılamıyor.Bende sudan çıkmış balık gibi internette kardeş siteleri gezerken bu siteyi farkettim ve ''misafir olarak '' üye oldum.Kabul ederseniz inşallah kalıcı ve katılımcı olmaya çalışacağım.Herkeze rastgelsin diyorum.

hoşgeldin uzman arkadaş.Levrek ve yayın uzmanımız vardı.şimdi de çipura uzmanımız oldu.Misafir olarak giripte diğer uzman olan arkadaşlarında üye olarak katılımını bekleriz.rastgelsin.
Bul
Çupra hakkında her türlü sorulara elimden geldiğince cevap vermeye hazırım.Pek severim keratayı.Benim ekipde öyle.....Big Grin
http://www.youtube.com/watch?v=p7TkURRCvo0
.............
Bul
arkadaşım av raporun süper olmuş güzel av olmuş bu şekilde bendede çok kamera çakimi var ama nasıl yoolanacagını bilmiyorum o siteye nasıl yolladın bi yazarsan sevinirim bende kamaera kasetinde ve cd ye atılmış biçok balık çekimi var ama cd den kesip nasıl gönderecegimi ögrenmem lazım bi tarif ederse,n acıklamalı ayrıntılı olarak çok sevinirim saygılar teşekkürler
Bul
Levrekci yazdı:arkadaşım av raporun süper olmuş güzel av olmuş bu şekilde bendede çok kamera çakimi var ama nasıl yoolanacagını bilmiyorum o siteye nasıl yolladın bi yazarsan sevinirim bende kamaera kasetinde ve cd ye atılmış biçok balık çekimi var ama cd den kesip nasıl gönderecegimi ögrenmem lazım bi tarif ederse,n acıklamalı ayrıntılı olarak çok sevinirim saygılar teşekkürler

İsmini yazmadığın için ismin ile seslenemiyorum ve '' Levrekçi'' diye sesleniyorum.Arkadaşım video çekimini bilgisayarına kopyala ve video paylaşım sitesi olan '' You tube '' sitesine üye ol.ve oraya gönder.Onun vasıtasıyla ancak siteye url adresini vererek görüntülerini paylaşabilirsin.
ya kusura bakma bilgisayardan hiç anlamayan ben olarak tekrar sorarak rahatsız edecegim Smile)
bilgisayarda nereye kopyalıyım kopyalamak kolayda nereye birde bu you tube stesine o kopyaladıgım kasetten bölümler kesip alabilecekmiyim kaset uzun içinden bölümler olabilirmi yani
bu arada adım nihat eger bunu bi başarabilirsem çok lezzetli görüntüler gönderebilecegim sizede minnettar kalacagım Smile
saygılar tekrar teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herkeze Tekrar merhaba msmsoysal 7 1,557 25-09-2013, 09:14
Son Yorum: muratkahraman
  Herkeze selam ozii 18 2,530 11-05-2013, 22:25
Son Yorum: monawar
  yalovadan herkeze selamlar UGUR77 16 2,808 29-10-2012, 17:41
Son Yorum: YaKaMoZ
  herkeze selamlar sefer 17 2,952 05-10-2012, 08:13
Son Yorum: sefer