Yorumları: 1
Konuları: 1
ben mustafa bu aralar boş zamanlarımı değerlendirmek için amatör olarak denizde karadan oltayla balık avlamak istiyorum.ancak bu konuda hiçmi hiç bilgim yok.bana bu konularda belki yardımlarınız dokunur diye siteye üye olmak istedim.bilgi ve becerileriniz hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim.yardımlarınızı bekler şimdiden teşekkür ederim.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Mustafa bey aramıza hoş geldiniz. Balık bir sevda, sitemiz ise sıcacık bir aile ortamı diyebileceğimiz büyük bir toplantı salonu. Her birinin gönüllerde ayrı bir tahtı bulunmakta. Amatör balıkçılık kurallarına uymak koşuluyla, tatlı su tuzlu su hangisinden zevk aldığınız yada alacağınız önemli olup, balığa gitmek, balık tutmak, balık pişirmek ve hatta ve hatta balık yemek konusunda her tür bilgi ve tecrübeye sahip olabilceğiniz konular mevcut. Size tavsiyem küçük bir olta ve çapari takımı ile işe başlayabilirsiniz. Zaten kanca battıktan sonra gerisi gelecektir. güzel paylaşımlar dileğiyle, rastgele.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
mustafa aramıza hoşgeldin,
memleketim rize ama orada kıyıdan ne tutarlar inan bende bilmem ama dayım ve dayımın oğlu tekneyle palamut avı yapıyorlar onu biliyorum.küçükken 14 yaşlarında rizede kıyıdan bişeyler tutardık ama inan ne olduklarını bile hatırlamıyorum.
kıyıdan istavrit tutabileceğini tahmin ediyorum sadece.rastgele.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
mustafa ailemize hoş geldin .karadeniz tarafında bir bilgim yok ama burdan tekneler palamuta gitti oraya kıyıda bile varmış artık gerisini bilmiyorum.ama sen gidersen resimli yapor yaz ve paylaş burdan ki bizlerinde haberi olsun keyifli avların olsun.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
06-09-2011, 15:32
(Son Düzenleme: 06-09-2011, 22:54, Düzenleyen: yycolak.)
Mustafacım hoş geldin.Rize benimde memleketim ama nerede ne avlanır bilmem.Ama gerekli bigiler kısa zamanda gelecektir.Rasgelsin kardeşim.

Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoşgeldin Mustafa,keyifli paylaşımlar dilerim.Rastgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
mustafa bey hoş gediniz olta satan yerlerden hazır olarak bir takım alın kıyılarda balık avlıyanları bir kaç gün seyredin sonrası kendiliğinden gelir acemi şansı fazladır dikkat denize düşme rasgele şansın açık kısmatin bol olsun
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Mustafa hoş geldin ve hoş karşılandın. Sitemizde iyice dolaş konuları takip et ve katıl. Kısa sürede çok yol alıcağından eminim. Çünkü bu sevdaya takıldın artık
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Mustafa ailemize hosgeldin...

site icinde konulara bir goz at..fakat cevap bulamadigin yinede her konuda yardim isteyebilirsin..
iyi paylasimlar
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]