Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bayram Tatilinde Şarkışlada Gece Sazan Avı
Bayram tatilinden önce arefe günü sağlık ocağında nöbetimi tuttuktan sonra bayramın birinci günü bayram namazını kıldıktan sonra kayseriden şarkışlaya gittik.Daha önce hasan şentürkle görüştüm bayramın 2. günü buluşup kızılırmakta gece balık avı yapacaktık ama olmadı bunu gündüze çevirdik kamil abinin yayın merasına hasan şentürkle buluşarak gittik.Ben ırmağın alçak ve hızlı sert akan çağlayan yerinden karşıya zorla boy çizmesi ile geçtim.Kayaların üzerinden olta atmaya başladım.Hasanlarda karşıdan olta atıyorlardı.Fakat balık alamadık elimiz boş dönmek zorunda kaldık.Sıvı yağ ve sac almıştık yanımıza balık tutarsak merada pişirecektik olmadı hasanada mahçup oldukMahcup
Bayram geçtikten sonra şarkışlaya bağlı yapaltın barajını gece yoklamaya karar verdik ve lambaları ve fenerleri hazırlayarak takımı yüklendik gittik.Şamandıralı oltalarımıza fosforlar taktık ve attık ilk gün sadece bir sazan yakaladık onuda ben aldım.Tekrar ertesi gün akşam solucanla tutmaya karar verdik ve solucana rağbet biraz iyi oldu ve yiyeceğimiz kadar sazan aldık fakat gece soğuktu üşüdüğümüzden gece saat 4 de avı sonlandırdık.Ertesi bir daha gittim.Onda da göl dalgalı olduğundan sadece bir sazan yakaladık ve bir günde dinlendikten sonra kayserinin yolunu tuttuk Aşağıdaki resimler tuttuğumuz sazanlerın bir adet kefalin resimleridir.Yağda tenekenin içinde kızartıp yedik güzel kızarmışlardı kızarmış hallerini çekmedim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
hayırlısı olsun köksal olanada razı olacagız artık,hasanın muhabbeti yeter GulumserastgeleAlkis
Bul
köksal gayet güzel balıklar.Afiyet olsun.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Av süperr olmuş.sazanlar güzeller afiyet olsun.rastgeleAlkisAlkis
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
Güzel av olmuş Köksal.Afiyet olsun Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Köksal çok keyifli olduğu apaçık. Üstelik Altın gibi parlamışlar. Tebrik ediyorum. Daha bereketlilerine İnşallahAlkisAlkis
Bul
Koksal..guzel bir av olmus..Alkis
baliklar cok guzel..afiyet olsun..Seerf
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Köksal güzel olmuş AlkisAlkis yalnız hasana mahçup olmuşsun o kadar Wink birde şu son karedeki resimde teneke Hi içinde ne var onuda bir söylermisin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Allah ne güzel olmuş Köksalcım.Harika balıklar yakalamışsınız.Elinize sağlık.Afiyet olsun.Alkis
Bul
Tebrikler Köksal abi güzel av olmus bereketli ve afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya dan SAZAN lar ozoca51 43 9,421 03-12-2015, 18:24
Son Yorum: cemal reis
  sazan avım Kamil ILIPINAR 28 4,089 24-08-2011, 17:26
Son Yorum: hasansenturk72
  Şarkışlada kurtları dökmeye çalıştık Köksal 34 4,866 10-07-2011, 22:58
Son Yorum: araphüso26
  yazdan kalma (irisinden) bir sazan avcıhakan 35 6,378 11-05-2010, 13:52
Son Yorum: avcıhakan
  30-9-2007 Dikilitaş gece avı 006 23 4,298 28-10-2009, 16:39
Son Yorum: beyez
  Soma barajında sazan avı (video ve resim) serdarmüdür 19 6,273 08-01-2009, 18:03
Son Yorum: Albatros-gr
  Yenİ Üyenİn İlk paylaŞimi sazan avi... meto 47 7,305 11-11-2008, 14:58
Son Yorum: fotokopici
  Abim Sazan Yakalamış Köksal 16 3,343 25-08-2008, 17:17
Son Yorum: LeVrEkCi
  kızılırmak sazan avı orhanekmekci 11 3,036 23-04-2008, 18:36
Son Yorum: turna
  geçen sezondan sazan ve yayın avcıhakan 21 4,550 03-04-2008, 13:08
Son Yorum: avcıhakan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi