Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sualtı fotoğraf denemelerim 1
Merhaba arkadaşlar,

Bu yaz Marmara Adasında yakaladığım bazı sualtı görüntülerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Mırmırları, isparileri denizde doğal ortamlarında görmek ve de görüntülemek çok keyifli tarifsiz bir duyguydu. Deniz kestaneleri bile 4-5 farklı tonda görünüyordu, ben dalmaya doyamadım bu yaz. Şimdi de bazılarını sizlerin beğenisine sunmak istiyorum. Eğer beğenirseniz daha fazla paylaşım yapabilirim, arşiv kalabalık Smile

Videolarım da var Smile
http://www.youtube.com/watch?v=lI_g6EvpvSk
http://www.youtube.com/watch?v=HztOrUaWqAU
http://www.youtube.com/watch?v=mDrpdyLoPis
[YOUTUBE]lI_g6EvpvSk[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]HztOrUaWqAU[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]mDrpdyLoPis[/YOUTUBE]
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Olumlu ya da olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum Smile
Bul
abi, tükkanda olduğumdan sadece resimlere bakabildim, ve gerçekten süperler yaa, nefes problemi olmasa insanın dışarı çıkası gelmez bu güzelliklerin içinden,eline sağlık abi..AlkisSeerf
Bul
Çok teşekkür ederim Ömer, ağzına sağlık değerli yorumun için sağol Alkis
Bul
Çok güzeller Berkan,ellerine sağlık.Hem resimlere hem videolara AlkisAlkis
Videodaki çatalkuyruklara illet olurum.Akdeniz de kayadan avlanırken yemlere üşüşür,mahvederlerdi.Onların olmadığı yerleri arardım.TeşekkürlerAlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Ufuk abi çok sağol, beğendiğine sevindim.
Çatalkuyrukları yıllardır görmemiştim Marmara'da, sadece o güne özel 2-3 saat kadar sürü halinde göründüler. Deniz desen tam bir çarşaf, havada yaprak oynamıyor o kadar sakin, daldım aralarına, pirana sürüsü gibiydiler. Çok şaşırdım, ürkek balıklardır aslında ama hiç kaçmadılar. Birkaç saat sonra da birden kayboldular derin mavilikte.
Bul
Akdeniz de çoktur.Kimse sevmez bunları. [SIZE="3"]Soğan balığı [/SIZE]da denir
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
cok cok guzel BerkanAlkis..tesekkurlerSeerf
beni bu foto ve video goruntuleri ile zipkincilik yillarima goturdugun icinde ayrica tesekkurlerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Berkan bu güzel paylaşım için teşekkürler.AlkisAlkisAnlaşılan senden önümüzdeki yaz muhteşem görüntüler alıcaz. Dediğin gibi bunlar denemeyse. İlerisini beklemek hakkımız.AlkisAlkisAlkis
Bul
Berkan videoları hangi kamera ile çektin?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mikonostan sualtı manzaraları.. xfisher 24 3,765 13-09-2013, 16:42
Son Yorum: xfisher
  Sualtı fotoğraf denemelerim 2 xfisher 10 2,402 16-09-2011, 10:40
Son Yorum: xfisher
  Üyelerimiz Fotoğraf Albümü SerenaY66 157 31,980 04-08-2011, 01:29
Son Yorum: ALTAYLI
  fotoğraf makinam Kamil ILIPINAR 23 3,602 03-01-2010, 23:22
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Fotoğraf Albümü YENİ SerenaY66 30 5,075 04-04-2009, 22:51