Cumartesi sabah kayseriden şarkışlaya geldim.Saat 10:30 gibiydi amcam balık tutmuş bizim eve bırakmıştı.Bende evde balık varken balığa çıkmaya gerek olmadığını düşündüm ve akşama doğru bahçede bir ateş yaktım ve tenekemi üzerine koydum.Bizimkiler balıkları tel ızgaraya göre hazırlamışlardı.Bende yağda kızartacağım dedim ve kesilen yerlerinden parçalara ayırtarak kızgın yağın içine attım.Arkadaşımıda çağırmıştım unlayarak kızarttım ve nefis olduğunu söylediler.Tekrar pazar günü saat 14:00'da yola çıkarak kayseriye geldim.
artık çsy bslığıns kadar düştük be hemde şarkışlada bitti oralar bitti artık köksal yakınlaşınca memlekete haftasonun bile oralarda geçiyor sevindim senin adına
LeVrEkCi yazdı:afiyet olsun köksal bazen bende hazır balık buldummu avı erteliyorum iyi oluyor
Sağol teşekkürler zaman kısıtlı olduğundan hazır balık iyi oldu.
Kamil ILIPINAR yazdı: artık çsy bslığıns kadar düştük be hemde şarkışlada bitti oralar bitti artık köksal yakınlaşınca memlekete haftasonun bile oralarda geçiyor sevindim senin adına
Eskiyi çok arayacağız belki bunlarıda bulamaz hale gelebiliriz. Yakınlaşınca haftasonu rahat gidip gelebiliyorum benim içinde iyi oldu.
araphüso26 yazdı:sarı balık (şiraze)irileştikçe lezzetlenir..senin teneke yakında meşhur olup internete düşerse şaşma..afiyet olsun kardeşim
Şirazeler kılçıklı olduğundan yağda kılçıktan eser kalmıyor lezzetlide oluyor.Tava yerine teneke daha iyi güzel kızartıyor.Birde sazanı soyma işini öğrenirsem iyi olacak,teşekkürler hüseyin abi internete düşerse düşsün millet yararlanır.
Köksalım bunlarda ne olmadı şimdi sen gibi yayıncı ustasına çay balığı yakışıyormu şaka şaka elleine sağlık birdahaki sefere sana tava bırakayım bu ne kardeşim teneke kebabımı yapıyorsun balıkmı kızartıyorsu ee naparsın yokluktan tenekeleri boşa harcamayalım dimi Ellerine sağlık kardeşim afiyetle yiyiniz
hasansenturk72 yazdı:Köksalım bunlarda ne olmadı şimdi sen gibi yayıncı ustasına çay balığı yakışıyormu şaka şaka elleine sağlık birdahaki sefere sana tava bırakayım bu ne kardeşim teneke kebabımı yapıyorsun balıkmı kızartıyorsu ee naparsın yokluktan tenekeleri boşa harcamayalım dimi Ellerine sağlık kardeşim afiyetle yiyiniz
Hasan sana balık yediremedik bayramda buluştuğumuzda sac getirdiydik tutarsak kızartırız diye tutamayacağımızı bilseydim alabalık alıp getirirdim.Kesin bişeyler tutarız dedik evdeki hesap çarşıya uymadı.Teneke yokluktan değilde ince olduğundan yağ çabuk ısınıyor ve aşırı derecede kaynıyor,bundan dolayı tenekeyi tercih ediyoruz.Gözünle gördün devamlıda balığa çıkamıyoruz balıkta yok önceden bu balıkları geri salardık olanla idare ediyoruz.Bu balıkları amcam getirmiş eve hasan,abimin yanındaki amcamdı.Şarkışlada maksutlu köyünde bir göl var ordan tutmuş bize bırakmış bende balığa çıkmadım.Bunlarla yetindim.Teşekkürler.