Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tekirdağ avı 1
LeVrEkCi yazdı:ozan hava şartlarına göre durum değişir ama normal şartlarda gece kıyıdan yarım kg üstü mırmırlar ve levrek yakalayanlar oluyor şu sıralar,özellikle denizin içindeki kumdan eleyerek çıkarttıkları kurtlar çok işe yarıyor.lüfer zaten kısmet işi,devam ederse lüfer tutarız.dalınarak 2kgluk eşkinalar karagözler vurduracağım bu sefer size.Seerf
yavaş vur ama, sırada bekliyoruz,SmileSiyirdim

[SIZE="4"]konu buraya taşındığı için konu başı karışmış bulunmaktadır,tekirdağda yapmayı planladığımız avın ayrıntılarını konuşmak için açılmıştır.[/SIZE]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yavaş vur ama, sırada bekliyoruz,SmileSiyirdim

sen zaten dur kılıç araştırıyorum sana Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:sen zaten dur kılıç araştırıyorum sana Siyirdim

önemli birşey için lazımsa bendeki katanayı getireyim SmileHappy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:önemli birşey için lazımsa bendeki katanayı getireyim SmileHappy

sana özel testere seti var ortaaamm Siyirdim
Bul
yok abi onun dersini almadım, bir tek demir testeresi kullanabiliyorum, onda da doğru ve düz kesemiyorum , hep kaydırıyorum testerenin ağzını Smile
Bul
BALIK and OZAN yazdı:tamam dostum beni çok mutlu ettin..canım kardeşim..sen agoşona yatarken ben senin üzerinden uzun oltayla geçecem..sakın yeme atış yapma..belli olmaz bende dalabilirim..kurşunları taşımak okadar zor geliyorki ölüm 12 kilo yaptım hala batamıyorum..Happy

kurşun ben ayarlarım sana ozan taşımana gerek yok sen kemeri al gel Seerf
Bul
Dostum kurşunları taşımak zor gelmiyor sırt çantasına attımmı tamamdır dostum yeme atmam ama uzun oltada ki lüfere söz veremem SiyirdimSiyirdim
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:Dostum kurşunları taşımak zor gelmiyor sırt çantasına attımmı tamamdır dostum yeme atmam ama uzun oltada ki lüfere söz veremem SiyirdimSiyirdim

bişeyler yapacağız artık,biri dalacak 2 kişi tutacak sıraya koyarız Seerfama 3 kg luk karagözleri yemle alırsak görürüm seni ben Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:bişeyler yapacağız artık,biri dalacak 2 kişi tutacak sıraya koyarız Seerfama[SIZE="4"] 3 kg luk karagözleri [/SIZE]yemle alırsak görürüm seni ben Siyirdim

hepsini almayın ya, sıra da bekliyoruz, bize de kalsın,3 kiloluk karagöz haa, baltabaşlardan mı bahsediyorsun ortakHiSmileHappy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:hepsini almayın ya, sıra da bekliyoruz, bize de kalsın,3 kiloluk karagöz haa, baltabaşlardan mı bahsediyorsun ortakHiSmileHappy

önce senle gidiyoruz sazan Hehe
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekirdağ,çorlu,çanakkale -erdek ulaşım LeVrEkCi 6 4,508 27-02-2010, 12:52
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi