Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sevgili abim hus213
hüseyin abim beni ziyarete gelmiş.hoş gelmiş sefalar muhabbetler getirmiş.şükür artık maydanozda toplanma,buluşma,ziyaret mekanı oluyor yavaş yavaş.aynı bucadaki dükkan gibi.gelenden gidenden allah razı olsun.Alkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
şu buluşma mekanına elbet bzde geliriz inşallah birgün.hüseyin abiye selamlar.Alkis
Bul
Ne kadar güzel Smile selamlar, sevgiler Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Oh oh daha nicelerine Seerf şeker tadında sohbetinizi kıskanmadım desem yalan olur Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
LeVrEkCi yazdı:şu buluşma mekanına elbet bzde geliriz inşallah birgün.hüseyin abiye selamlar.Alkis

ah keşke gelseniz.başımın tacısınız.aleyküm selam nihatcım.teşekkürler.76
Bul
xfisher yazdı:Ne kadar güzel Smile selamlar, sevgiler Seerf

sağolasın berkancım.teşekkürler.76
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Oh oh daha nicelerine Seerf şeker tadında sohbetinizi kıskanmadım desem yalan olur Smile

kıskanma serkancım.seninlede yapacağız inşallah en kral sohpetleri.bir gelebilseniz.76Mahcup
Bul
Yalçın abicim yolum sizin taraflara düşerse bende mutlaka uğrayacağım. Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Yalçın abicim yolum sizin taraflara düşerse bende mutlaka uğrayacağım. Seerf

çok memnun olurum salihcim.en kısa zamanda beklerim.yaklaşık 16-17 saat buradayım.Alkis76
Bul
Allah muhabbetiniz arttirsin beylerAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sevgili kanmaz ailesini takdimimdir efendim. yycolak 55 5,434 30-07-2012, 09:59
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Sevgili kardeşim.... yycolak 24 3,752 03-09-2011, 08:50
Son Yorum: yycolak
  sevgili kardeşim murkican yycolak 40 5,415 25-09-2009, 09:03
Son Yorum: murki
  Sevgili Üyelerimiz çatalca 84 0 1,363 05-12-2006, 09:29
Son Yorum: çatalca 84

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi