Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15 Ekim 2011 Urla
15 Ekim 2011 tarihinde halamın oğlu Fahri ile birlikte çupraların varlığını kontrol için sabah erkenden tekne ile balığa çıktık. Hava sabahtan sert olduğu için dalgaya karşı ancak yaklaşık 30 derecelik açı ile yarım yol vermek suretiyle Uzunada arkasına vardık. Nispeten adanın arkasında olduğumuz için dalgadan kurtulduk ama dip akıntısı çoktu, çapaya rağmen dalgayı genelde yarım yandan aldık ve bayağı bir hırpalandık.
yaklaşık 400 grm.lik bir çupra, 3 kg kadar mercan, isparoz, karagöz, mandagöz den oluşan balıklarımız ile öğlen saat 12,00 gibi avımızı sonlandırıp geri döndük, yaklaşık 2 saatlik sırtı sonunda maalesef bir şey yakalanmadı ama her zaman olduğu gibi güzel bir rapalamı kayalara taktırıp denize hediye etmek zorunda kaldım. Deniz suyu inanılmaz derecede sıcak ve balık en az 20 gün geç gelecek gibi görünüyor.
Limanımız yineden inşa edildi, teknenin üzerindeki brandayı çıkardım ve üzerine polyester çatı örtüsü taktım. İçine de sintine pompası koydum, yanlardan olası yağmur girdiğinde sintine motoru aküye bağlı ve flatör sayesinde suyu biriktirmeden denize atıyor.
Geçen hafta o kadar çok yağmur yağmasına rağmen teknede hiç su yoktu.

Teknenin adını BOŞNAK olarak değiştirdim.
[Resim: 01102011715.jpg]

Polyester çatı sonrası teknenin durumu
[Resim: 08102011727.jpg]

Dönüş yolunda oltalar denizde sırtı yapıyoruz,
[Resim: 15102011729.jpg]

Halaoğlu dönüş yolunda güzel bir uyku çekti,

[Resim: 15102011730.jpg]

[Resim: 15102011734.jpg]
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
salih rastgele birader teknen hiçde fena değilmiş bir amatör için ideal bir tekne balığınızıda almışsınız dalgaları biraz yesenizde Smile böyle havalarda tuzu biberi oluyor bu dalgalar Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Salih abi tekne güzelmiş. Balık bu sene gecikir abicim..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
SAlihçiğim afiyet bal şeker olsun benim teknede çeşmealtındaydı limanımız yenilendi derken sende çeşmealtındamısın çekimlerine baktım sol tarafı tamamen gözükmüyor onun için fikir yürütemedim yalnı bu havaya rağmen son resminde uzun adanın ta buruna gitmişsiniz sanıyorum.güzel fangiri verir oraları.hele biraz geriye gelipte kayalığın orasının çuprasının tadına doyum olmaz çünkü kilodan aşağısı çıkmaz orada. Buruna doğru kayalıkla burun arasında büyük şamandıra vardı bilmem duruyormu onun dibinden 600--700 gramlık fangiriler bolcana çıkar.Buraları biliyorsundur sanırım.Rasgela diyorum.
Bul
tebrikler salihcim.Alkisavlak güzelmiş.oraya bir kerede ben gitmiştim yıllar önce.galiba biraz daha ana karaya doğru.teknen çok güzel olmuş.iyi günlerde,bol balıklı avlarda,kazasız belasız kullan inşallah.Affetbalıkların fotolarını ne zaman yükleyeceksin.Mahcupafiyetle kardeşim.Alkis
Bul
hus213 yazdı:SAlihçiğim afiyet bal şeker olsun benim teknede çeşmealtındaydı limanımız yenilendi derken sende çeşmealtındamısın çekimlerine baktım sol tarafı tamamen gözükmüyor onun için fikir yürütemedim yalnı bu havaya rağmen son resminde uzun adanın ta buruna gitmişsiniz sanıyorum.güzel fangiri verir oraları.hele biraz geriye gelipte kayalığın orasının çuprasının tadına doyum olmaz çünkü kilodan aşağısı çıkmaz orada. Buruna doğru kayalıkla burun arasında büyük şamandıra vardı bilmem duruyormu onun dibinden 600--700 gramlık fangiriler bolcana çıkar.Buraları biliyorsundur sanırım.Rasgela diyorum.

meraklı şekerim,özbek limanı şekerim nasıl tanıyamadın.sanki adaya bir tek çeşme altından gidiliyor.Siyirdim
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:salih rastgele birader teknen hiçde fena değilmiş bir amatör için ideal bir tekne balığınızıda almışsınız dalgaları biraz yesenizde Smile böyle havalarda tuzu biberi oluyor bu dalgalar Seerf
Kamil bey teşekkürler, imkanlarımız dahilinde birseyler yapmaya çalışıyoruz iste, daha güzelleri sizlerin olur insallah.

bucalı yazdı:Salih abi tekne güzelmiş. Balık bu sene gecikir abicim..
Barışçım teşekkürler, deniz suyu inanılmaz sıcak, en az 1 ay gecikir diye düşünüyorum. Bir hafta sonu ayarla beraber çıkalım.

hus213 yazdı:SAlihçiğim afiyet bal şeker olsun benim teknede çeşmealtındaydı limanımız yenilendi derken sende çeşmealtındamısın çekimlerine baktım sol tarafı tamamen gözükmüyor onun için fikir yürütemedim yalnı bu havaya rağmen son resminde uzun adanın ta buruna gitmişsiniz sanıyorum.güzel fangiri verir oraları.hele biraz geriye gelipte kayalığın orasının çuprasının tadına doyum olmaz çünkü kilodan aşağısı çıkmaz orada. Buruna doğru kayalıkla burun arasında büyük şamandıra vardı bilmem duruyormu onun dibinden 600--700 gramlık fangiriler bolcana çıkar.Buraları biliyorsundur sanırım.Rasgela diyorum.
Hüseyin abicim havaların biraz soğuması lazım, bu arada Yalçın abimizin dediği gibi Urla Özbek'teyim.

yycolak yazdı:tebrikler salihcim.Alkisavlak güzelmiş.oraya bir kerede ben gitmiştim yıllar önce.galiba biraz daha ana karaya doğru.teknen çok güzel olmuş.iyi günlerde,bol balıklı avlarda,kazasız belasız kullan inşallah.Affetbalıkların fotolarını ne zaman yükleyeceksin.Mahcupafiyetle kardeşim.Alkis

Yalçın abicim balık gelsin beraber olta atalım.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
atalım salihcim.Alkis
Bul
şansımıza bu hafta sonu bütün ege rüzgarlıydı,siz avlanıp balıkta tutabildiğinize göre,şanslısınız,tebriklerAlkis
Bul
Sevgili Salih Reis,
Güzel bir hafta sonu olmuş. Tekne tekrar hayırlı olsun. Güzel değişiklikler yapmışsın. Özellikle otomatik sintine yağmurlu havalarda önemli.
Bizde bu hafta sonu yaptığımız avdan sonra sırtı sezonunu kapattık. Bundan sonra at-çekler başlar.
Beraber av yapamadık, inşallah bir sonraki sezonda çıkarız. Kıyı avı yapalım olmassa.
Herdaim rastgele. Selam ve sevgilerimle...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17 ekim haftasonu avımız. ANTALYALI07 14 1,776 27-10-2015, 14:48
Son Yorum: ANTALYALI07
  19 Ekim 2013 '' Çift Çapa-1 '' Dolunayda Sargoz Geçidi.... Sargoz35 10 2,192 28-11-2013, 16:31
Son Yorum: Sensei1903
  Ekim - Kasım 2013 Kısa Av Güncelerinden Fotoğraflar... Sargoz35 2 957 09-11-2013, 12:02
Son Yorum: YaKaMoZ
  18 Kasım 2012 Urla Salih Reis 30 4,534 21-11-2012, 11:30
Son Yorum: Salih Reis
  3 Kasım 2012 Urla - Özbek Salih Reis 13 2,563 06-11-2012, 12:48
  13 Ekim ist.boğazı MaVrUşGiL spin lüfer avı MaVrUşGiL 47 9,930 31-10-2012, 00:32
Son Yorum: MaVrUşGiL
  14 Ekim Turna Avı rusan 19 2,530 26-10-2012, 20:48
Son Yorum: Cahit Acun
  11 Ağustos 2012 , Urla Salih Reis 24 3,720 15-08-2012, 08:34
  Urla, özbek 25 Mart 2012 Salih Reis 28 3,927 10-04-2012, 16:03
  26.06.2011 antalya tekne avimiz alperburdur 19 3,498 05-01-2012, 22:56
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi