Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
An itibariyle kaçak çinekop avı!
[SIZE="3"]Twitter de karşılaştığım bir mesaj!

mehmetesen mehmet esen
Kacak çinekop açmayan balıkçı tekneleri korsan gibi bir anda koya giriyor ağları atıp çekiyor ve kaçıyorlar.Bir Devlet birimi yok!!!
5 dakika önce
»mehmetesen mehmet esen yasar_gunacgun tarafından
Basından arkadaslar Anadolu Kavagı'nda 7 balıkçı teknesi kacak çinekop avliyorlar 174 e söyledim biz birsey yapamayız dediler.gorev sizde.
28 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

[/SIZE]
Bul
bu ne emre ?
Bul
anlaşılır gibi değil.açıklaması varmı emrecim.Hi
Bul
Abilerim benim burdan anladığım kaçak çinekop tutulduğunu savunan biri var. 174 ü aramış ilgilenemeyiz denilincede twitter üzerinden basındaki kişilere seslenilmiş.
Bul
Kaçak balık avlandığını savunan mı ? duyarlı davranıp ihbar eden biri mi ?
Yazılan tam anlaşılmasada ben ihbar eden biri olduğunu anladım.??
Bul
Kaçak çinekop avını ihbar eden bir kişi.Twitter den serzenişte bulunmuş.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Anadolu Kavagı'nda 7 balıkçı teknesi kacak çinekop avliyorlar 174 e söyledim biz birsey yapamayız dediler.gorev sizde.
nezaman yaptınız görevinizi yaptınızki ancak maaşı almayı bilin yazıklar olsun.HadiordanNayirolamaz
Bul
Ben kendi adıma bedava dahi verseler çinekop almıyom.ihbar ediyorsan birşey yapamayız deniyorsa o hattı kapatın kardeşimSiyirdim
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Bul
Arkadaşlar, [SIZE="4"]174 alo gıda hattı[/SIZE] yani gıda ile ilgileniyor, boyut altı balık çiğ ve pişmiş satışı kapsamına giriyor....

Denizlerde yapılacak ihbarlar [SIZE="4"]158 sahil güvenliğe [/SIZE] yapılmalıdır.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
aynı siagara hattına dönmüş 171 ara diyorlar ama bakan yok bakarlarsada 182 ara diyorlar ikisi arasında mekk dokuyacağıma kendi kendime sigarayı bırakırım dedim bıraktımda bu devletin numarası verilipte bakılmayan telofonlarına Hadiordan ne deyim ben Baby
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi