Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Bu sabah Üsküdar Şemsipaşa tek kelime ile SIFIR.. sabah suyunda 4-5 kişi rapala ile birer tane yaklaşık 25 cm lüfer aldılar.. rapala ile çalışan ben dahil 50 kişiden fazla balık sevdalısı vardı, sabah 7 gibi atış yapmak için resmen sıraya girip 2-3 dk bekliyorduk ama saat 08:30 gibi o kalabalıktan eser kalmamıştı, çünkü balık alabilen yoktu.. saat 10 gibi ben giderken ise neredeyse boşalmıştı oralar.. caminin yanından bir kişi 5-6 cm'lik ufacık gümüşlerden tutuyordu, izmarite atanlar bol bol boğaz havası aldı, bi tane bile izmarit çeken görmedim o yüzden ben de izmarite atmadım.. sadece rapala çalıştım, ilk denemem olduğu için onuncu atışımda falan ucuz rapalalarımdan birini boğazın serin sularına hediye ettim, hemen ardından 7.5 cm pelican nitro'mu atmaya başladım ama nafile, balık yoktu, kimse alamadı saat sekizden sonra..
dedikleri kadar yoktu şemsipaşa, hem de her bakımdan.. öyle abartılı bir akıntı yoktu, 150 gr kurşunla neredeyse attığım yerden çekiyodum rapalayı, iki üç adım sola kaydın mı işlem tamam.. bol izmarit çıkıyor diyenlerin gazına gelip gittik oraya.. yahu 1 tane bile çeken olmaz mı? olmadı işte, bi tane bile izmarit yoktu.. daha da gitmem üsküdara, hiç sevmedim.. ben Kartal sahilden bile elim boş dönmedim hiç, istavrit mezgit çeşni yaparım her daim.. üsküdar ki boğaz, bu kadar mı kısır olur? bu kadar olur..
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
olsun boğaz havasıda iyidir berkancım.bir dahakine tutarsın koca koca balıkları.teşekkürler. 
Yorumları: 74
Konuları: 4
tüh be abi 1-2 bişey geleydi heç yoktan bi ata sözü varya abi en kısa yol bildiğin yol diye  aynı o hesap sen bildiğinden şaşma bolşanslar bi dahakine bol balıklı avlar RastGele
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
berkan üsküdara bende 1 kez gittim sevmedim orayı,kuleli iyi av verir ama çok kalabalıktır.
bu ara kıyılar balık vermiyor haftada 1 gün balık tutuluyor ona denk getirmek mucizelere kalıyor.
Sağolun ya moral verdiniz.. ben de çok isterdim buraya bol balıklı bol fotolu bir rapor gireyim diye ama balıklar da benimle aynı günlerde haftasonu tatiline çıkıyo demek ki, bulabilene aşkolsun 
Bu günün benim açımdan en büyük kazancı rapala denemelerim oldu.. raala atmayı, çekmeyi kullanmayı öğrenmiş oldum, daha balık alamadım rapalayla ama olsun, ilk günden olacak diye bişey de yok
LeVrEkCi yazdı:berkan üsküdara bende 1 kez gittim sevmedim orayı,kuleli iyi av verir ama çok kalabalıktır.
bu ara kıyılar balık vermiyor haftada 1 gün balık tutuluyor ona denk getirmek mucizelere kalıyor.
her kelimesine katılıyorum, hatta altına imzamı atarım
ben bir kahvaltı yapıp geliyorum
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
xfisher yazdı:Bu sabah Üsküdar Şemsipaşa tek kelime ile SIFIR.. sabah suyunda 4-5 kişi rapala ile birer tane yaklaşık 25 cm lüfer aldılar.. rapala ile çalışan ben dahil 50 kişiden fazla balık sevdalısı vardı, sabah 7 gibi atış yapmak için resmen sıraya girip 2-3 dk bekliyorduk ama saat 08:30 gibi o kalabalıktan eser kalmamıştı, çünkü balık alabilen yoktu.. saat 10 gibi ben giderken ise neredeyse boşalmıştı oralar.. caminin yanından bir kişi 5-6 cm'lik ufacık gümüşlerden tutuyordu, izmarite atanlar bol bol boğaz havası aldı, bi tane bile izmarit çeken görmedim o yüzden ben de izmarite atmadım.. sadece rapala çalıştım, ilk denemem olduğu için onuncu atışımda falan ucuz rapalalarımdan birini boğazın serin sularına hediye ettim, hemen ardından 7.5 cm pelican nitro'mu atmaya başladım ama nafile, balık yoktu, kimse alamadı saat sekizden sonra..
dedikleri kadar yoktu şemsipaşa, hem de her bakımdan.. öyle abartılı bir akıntı yoktu, 150 gr kurşunla neredeyse attığım yerden çekiyodum rapalayı, iki üç adım sola kaydın mı işlem tamam.. bol izmarit çıkıyor diyenlerin gazına gelip gittik oraya.. yahu 1 tane bile çeken olmaz mı? olmadı işte, bi tane bile izmarit yoktu.. daha da gitmem üsküdara, hiç sevmedim.. ben Kartal sahilden bile elim boş dönmedim hiç, istavrit mezgit çeşni yaparım her daim.. üsküdar ki boğaz, bu kadar mı kısır olur? bu kadar olur..

Ben dün sana söyleyecektim ama şevkini kırmak istemedim. Orada takımcı sadık abi verdır yıllardır müdavimlerinden. Balık olsa illaki bana haber verir. Zaten o kalabalıkta balık tutumak dert balık azken tutumak iyice dert.
Onun için takma kafana. Salacakten bende balık tutmayı sevmem. Bir ara geceleri kız kulesi motor iskelesinin oradan mırmıra atardım. Ama arkadaş okadar çok gelen giden varki gecenin 3-4 unde bile ondanda vaz geçtim. Kıyıdan en iyi yer bence çubuklu orayada arabasız zor gidilir.
Gazan mübarek olsun.
nihatkr yazdı:Ben dün sana söyleyecektim ama şevkini kırmak istemedim. Orada takımcı sadık abi verdır yıllardır müdavimlerinden. Balık olsa illaki bana haber verir. Zaten o kalabalıkta balık tutumak dert balık azken tutumak iyice dert.
Onun için takma kafana. Salacakten bende balık tutmayı sevmem. Bir ara geceleri kız kulesi motor iskelesinin oradan mırmıra atardım. Ama arkadaş okadar çok gelen giden varki gecenin 3-4 unde bile ondanda vaz geçtim. Kıyıdan en iyi yer bence çubuklu orayada arabasız zor gidilir.
Gazan mübarek olsun.
 eyvallah sağolasın.. kızkulesinin oralarının mırmır yaptığını duymuştum ama deneme fırsatım olmadı, belki artık kalmamıştır bile mırmır, ya da varsa bile ben gidersem kaçarlar 
Çubuklu falan güzel yerler, üsküdar iskele cami önünden otobüsle 15 dk falan sürüyor aslında zor değil ama bu aralar kuleli kandilli bile iş yapmıyorken oralara da gidesim yok hiç..
laf aramızda herkes lüferin gelmesini bekler ben ise gitmesini bekliyorum.. çünkü lüfer boğazdayken diğer balıklardan eser kalmıyor özellikle de istavritten.. ben nazlı lüferi saatlerce bekleyecek kadar sabırlı değilim, ben atarım çaparimi alırım istavritimi lokum gibi.. ama işte lüfer varken o da yok.. e lüfer de fazla yok, bari gitse de bir an önce istavrit gelse bolca
|