Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avrupa Birliği ve biz.....
Türkiye Avrupa Birliğine üye olacakmış.Bunun için kanun ve yaslarda düzenlemeler yapılıyormuş. vs. vs. vs.İyi güzel şeyler......Bu hazırlıkları yapanlar acaba  üye ülkelerin ekonomik-sosyal-kültürel özelliklerini hiç dikkat etmezlermi acaba.Ben merak ediyorum.Hangi Avrupa Birliği ülkesinde yaşayan insanlardan bir kısmının 2-3 eşi var;veya şöyle sorayım hangi Avrupa Birliği ülkesinde bir ailenin çocuk sayısı 10-15.Peki hangi Avrupa Birliği üyesi bir ülkede her hanımından 10 çocuk dünyaya getiripde
nerde bu devlet diye bağıran varmı..Peki sel gelince evini yutacağını bile bile dere yatağına ev yapan sonrada yetkililere isyan eden '' Mağdur'' bir avrupalı var mı acaba.Devletin kendine verdiği yeşil kart ile sağlık ocağına başvurup; bu kart ile ineğini de muayane ettirmeye çalışan bir avrupalı olabilir mi ?Komşusuna tecavüz edipde sonra 16 yaşındaki öz kızını kan davası çıkmasın diye tecavüz ettiği kadının kocasına karı olsun diye evlat sunan avrupalı varmı.(Bugün TV haberlerinde herkanal gösterdi.)

Sözün özü hangi yönde kanun çıkarsa çıksın,Avrupa birliği bize çoooook uzak.Önce toplumun tüm bireylerinin hem ekonomik hemde sosyal seviyelerinin yükselmesi lazım.
Yanılıyorum mu acaba ?
        İnsan gibi yaşamak için illa ki AB mi gerekir.Hak,özgürlük ve demokrasi yasaları AB istedi diyemi çıkartılmalı. Md 301 AB dayatmasıylamı kalkacak. Benim insanım insan değilmi,ben insan değilmiyim.Ve biz insan olduğumuz için hak etmiyormuyuz bunları.Neden AB istedi diye yapılıyor. Md 301 AB dayatmasıyla kalkacaksa,bırakın kalsın.Bizler yine konuşur ve Babalar gibi gider yatarız onurumuzla. "Babalar gibi" ülkemizi satmayız,gece yarısı pijamalarımızla...940594949494949494
Bul
sana katılıyorum abi haklısın ama onlarada çok var avrupa birliğinede. bu milletin kafa yapısı değişmedikçe hiç bir şey olmaz.biz özümüzü hatırlamadıkça bu vatan için şehit olan binlerce insanı hatırlamadıkça biz düzelemeyiz
Bul
GÖKSEN yazdı:sana katılıyorum abi haklısın ama onlarada çok var avrupa birliğinede. bu milletin kafa yapısı değişmedikçe hiç bir şey olmaz.biz özümüzü hatırlamadıkça bu vatan için şehit olan binlerce insanı hatırlamadıkça biz düzelemeyiz

Onlarki toprakta karınca
suda balık
havada kuş kadar çokturlar
Korkak
cesur
cahil
hakim
ve çocukturlar.
ve kahreden
yaratan ki onlardır
....
Onlar ki uyup hainin iğvasına
sancaklarını elden yere düşürürler
Ve düşmanı meydanda koyup
kaçarlar evlerine
....

Ve birgün Gökşen,onlarda uyanırlar.Bunu ben göremem ama inşallah siz görürsünüz.Zaten bu konuda en büyük görev ve emek siz öğretmenlerin olacak...
Bul
               Ya! Uzman Dr arkadaş. çok damardan konular seçiyorsun.:0507: 76
Bul
valla arkadaşlar damardan fazla girmeyelim lütfen amacından şaşıyor bide arada kalıyorum gece oktayda yok silinmelimi silinmemelimi arada kalıyorum lütfen fazla karıştırmayalım konuları yeri degil burası tamam paylaşım sitesi ama bu konularında konusulması uzar gider affınıza sıgınarak kitliyorum konuyu
Bul
Ewet arkadaşlar Nihat'ın da dediği gibi Dünya'nın ve Türkiye'nin bazı gündeminde olan konuları var fakat sizlerden ricam bu sitenin kurulma amacını aşmadan açtığımız konulara dikkat edelim.

Güncel olaylar vs. tabiki konuşulacak fakat Politika, Futbol ve benzeri konular bildiğiniz gibi her türlü yoruma açık olmasından dolayı istenmeyen konuşmalar olabilir yasalar çerçevesinde suç sayılacak açıklamalar ortaya çıkabilir. Bu nedenle olabildiğince bu konulara girmek istemiyorum.

Anlayışınız için teşekkür ederim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi