Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karadan dümdüz görünüyor
Balık avlarımız ile ilgili anılara girmeden derslik bir anımı aktarayım. Olayın geçtiği dönemde 8.90 kamaralı ahşap motor yatımla sert havaya rağmen komşularımdan Orhan abiyi alıp şöyle bir turlayalım dedim ve çıktık. Foça'yı bilenler bilir körfezden dış fenere doğru rotaladım. Daha yeni yol vermiştim ki küçük bir botun içinde kürekle çabalayan birilerini gördüm ve dümeni orhan abiye vererek üzerlerine dedim. Uzatmayalım yanlarına gittiğimde tek kürekle kurtulmaya çalışan delikanlı perişan yanındaki kız arkadaşı ise pesperişan. Tabiiki tekneye aldım kız korkudan konuşamıyordu bile. Konuşmamız:
-Delikanlı çok cesaretlisin hem de tek kürekle bu oyuncak botla açıkta ne işin var.Smile
-Abi küreğin biri kırıldıHadiordan
-Peki bu havada buralara kadar ne işin var delimisiniz.Nayirolamaz
-Abicim biz İngiliz burnunda piknik yapıyorduk. Oradan bakınca deniz dümdüzdü.Happy
-Sizde az biraz açılalım dediniz ha. Aferin aferin diyerek kendilerini karaya çıkardığımda bana nasıl teşekkür edeceklerini bilemiyorlardı.
DENİZİ ve HAVAYI okumayı bilmiyorsanız Cesaretiniz size ciddi sorunlar yaratabilir76
Bul
yazık neye niyet neye kısmet.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:yazık neye niyet neye kısmet.Siyirdim
İşte ona gitti bok niyetine diyorlar. Düşmüşler dalganın peşineBoboBobo
Bul
ALTAYLI yazdı:İşte ona gitti bok niyetine diyorlar. Düşmüşler dalganın peşineBoboBobo

neşeli gördüm seni canım benim.iyisin inşallah.
Bul
Her zaman bir ercan abi rasgelmeyebilirGulumse kimse unutmasın denizin şakası olmaz.Nayirolamaz
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yycolak yazdı:neşeli gördüm seni canım benim.iyisin inşallah.
İyiyim iyi de boş teneke gibiyim be abisiBoboBobo Ağrılarım henüz sıklaşmadı. İnşallah zorlanmadan kurtulurum76
Bul
HAŞİM77 yazdı:Her zaman bir ercan abi rasgelmeyebilirGulumse kimse unutmasın denizin şakası olmaz.Nayirolamaz
Aynen abicim deniz acemiyle şakayı hiç sevmez76
Bul
Deniz de kendini garantiye alacaksın arkadaş.Denizin şakası olmaz 76
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Deniz de kendini garantiye alacaksın arkadaş.Denizin şakası olmaz 76
Dediğin gibi hocam eğer garantiye almazsan o seni Birkaç saniyede alıveriyorRolleyes
Bul
ALTAYLI yazdı:Dediğin gibi hocam eğer garantiye almazsan o seni Birkaç saniyede alıveriyorRolleyes

Maalesef abicim maalesef.Çok iyi bilirim Snifsinf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi