Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kefkende palamut
uzuuuuuuun yıllar önce izmitte yaşarken,bir pazar günü apar topar dükkandan paketlenip kefkene götürüldüm.birbirinden çılgın altı kişiydik.tüm nevale alkol üzerine kurulmuş ve icraat anında başlamıştı.amaç çaparisiyle palamut tutmak....hava malum serinden biraz soğuk.çapariler denize atıldı,atanlar(iki kişi)yerlerini aldı.ahmet abimiz teknenin kıç tarafında oturmuş misine elinde palamut beklkiyor.bir yandan da demlenme devam tam gaz.bir ara ahmet abi sigara yakmaya niyetleniyor,sağdan soldan yardım almaya çapalasada gören yok.kaldırıyor dizini teknenin kenarına kıvırıp misineyi doluyor dizine...hani balık vurursa olta kaçmasın.yazık nereden bilsin 20 iğnenin 20side birden dolacak.tamsigarayı yakıyor bizimki denizde.allahtan düşerken bağıracak zamanı bulmuş.zor aldık tekneye.bu aradane çakmağı bırakmış ne oltayı.nasıl tuttuysa.önce ahmet abi sonra balıklar alındı tekneye.ama ne zaman izmite gidip denk gelsek önce bu duruma bir kez daha gülüp sonra başlıyoruz konuşmaya.hep aynı şeyi söyler:ne akıllıyım ama değilmi.....
Bul
İyiki sigarayla oltayı koparmamışBoboBoboBu arada konuyu yeni açsaydın ya abicim. Bak yukarıda ne yazıyor.
Lütfen Yeni Konu açınız...
Bul
ALTAYLI yazdı:İyiki sigarayla oltayı koparmamışBoboBoboBu arada konuyu yeni açsaydın ya abicim. Bak yukarıda ne yazıyor.
Lütfen Yeni Konu açınız...

ne bileyim abi konu kilitli olmayınca kapıyı bir zorlayayım dedim.hem böyle olursa yoklama gibi devam eder diye düşündüm.değilse patronlar gerekeni yapar zaten.76
Bul
yycolak yazdı:ne bileyim abi konu kilitli olmayınca kapıyı bir zorlayayım dedim.hem böyle olursa yoklama gibi devam eder diye düşündüm.değilse patronlar gerekeni yapar zaten.76

yoklama konusu haricindeki konularda muhabbet yok yalçın abi,sadece yoklama konusunda geyik yakalamaca oynuyoruz Siyirdimdiğer konular bozulmadan yani Seerf

ahmet abi büyük tehlike atlatmış Allahtan bişey olmamışda güzel anılar arasında kalmış Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:yoklama konusu haricindeki konularda muhabbet yok yalçın abi,sadece yoklama konusunda geyik yakalamaca oynuyoruz Siyirdimdiğer konular bozulmadan yani Seerf

ahmet abi büyük tehlike atlatmış Allahtan bişey olmamışda güzel anılar arasında kalmış Gulumse

teşekkürler nihatcım,eline sağlık.muhabbet değilde anılar peşpeşe gelirmi diye.boş ver böyle daha iyi olmuş.Alkis
Bul
Palamutun bir tanesini bile tekneye alıncaya kadar iyi uğraşıyoruz yirmi tanesini bir arada düşünemiyorumSiyirdimpaylaşım için teşekkürler YakupGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Palamutun bir tanesini bile tekneye alıncaya kadar iyi uğraşıyoruz yirmi tanesini bir arada düşünemiyorumSiyirdimpaylaşım için teşekkürler YakupGulumse

sağol orhan abicim.76
Bul
Hey ahmet abicim bereketki biraz alkol daha etkisini göstermemiş yoksa şimdi seni başka türlü yad ederdik, fakat hem çakmağı hem oltayı bırakmamak hakikatten çok akıllıymış SiyirdimSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Hey ahmet abicim bereketki biraz alkol daha etkisini göstermemiş yoksa şimdi seni başka türlü yad ederdik, fakat hem çakmağı hem oltayı bırakmamak hakikatten çok akıllıymış SiyirdimSiyirdim

akıldan değil be abi,telaştan,korkudan.Siyirdimne yaptığını bilmiyorki.Happy
Bul
yycolak yazdı:akıldan değil be abi,telaştan,korkudan.Siyirdimne yaptığını bilmiyorki.Happy

Tutuştu desene sesini size duyuramasaydı ne mok yiyecekti..Gulumse
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Palamut panderma 1 2,288 15-05-2006, 17:43
Son Yorum: serkan81

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi