Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trabzon of gezimiz
Bu sene Eylül ayında eşimin memleketi Trabzon Of'a gittik,gerçi her yıl gidiyoruz ama her seferinde ben Karadenizin o muhteşem doğasına insanına mest oluyorum,çektiğim bazı fofoları sizlerle paylaşmak istedim.

İKSENİT YAYLASI
GÜRCÜLER ÇAY TOPLARKEN
SÜMELA MANASTIRI

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Bul
Bu güzel paylaşıma teşekkürler manzara harika.Alkis Bizde geçen yaz gidicektik kısmet olmadı.Hadiordan
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
süpeeeer,memleket havası esti sankilim.Alkis
teşekkürler kardeşim,eline sağlık.76
Bul
En çok görmek istediğim yerlerden biridir. Paylaşım için teşekkürler.AlkisFotolar harika76
Bul
nuran paylaşım için teşekkürler allah bizede nasip etsin çok istediğim yerlerden bişri birsene mutlaka gidecem.AlkisAlkis
Bul
Başka fotolarda varda çay toplarken,eşimin annesinin köy evi fırsat bulunca yükleyeceğim ama özellikle karadenizdeki yaylaları ve Sürmela Manastarını görmenizi tavsiye ederim.Karadeniz yemeklerine de diyecek bir söz bulamıyorum harikalarGulumse
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Bul
sirenia yazdı:Başka fotolarda varda çay toplarken,eşimin annesinin köy evi fırsat bulunca yükleyeceğim ama özellikle karadenizdeki yaylaları ve Sürmela Manastarını görmenizi tavsiye ederim.Karadeniz yemeklerine de diyecek bir söz bulamıyorum harikalarGulumse

seni tebrik ediyorum,ben eşimi bir türlü kandıramıyorum köye gitmek için.uzakmış.bir gitse belkide geri dönmeyelim diyecek ama.Smile
Bul
Gerçekten harika fotolar paylaşımın için teşekkürler.
Bul
Çok güzel manzaralar.Karadeniz de bir başka güzel Ellerinize sağlık,teşekkürler..AlkisGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
paylasim icin tesekkurler Nuran...Alkis
o taraflara daha gitmek kismet olmadiSnifsinf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi