Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Makina Satış
Arkadaşlar,

Aşağıda benim elimde şu ana kadar kullanılmamış bazı makinalar var. Yanlarınada sadece makina olanlara 6 adet kaşık ve misina kesme makası, kamış makina olanada 4 tane kaşık yanında olmak üzere satışa koydum.

Yalnız bu satış bedellerini ben kendime istemiyorum. Aşağıdakileri alıyorum deyip ismine revize ettiren kişiler.

Aşağıda belirtilen bedelleri VAN depremi nedeniyle para toplayan KIZILAY veya BAŞBAKANLIK hesabına yatırıp dekontun resmini çekip buraya eklerse

Bende aynı gün belirttikleri adrese kargoyla yollayacağım.

Küçük makinalar Lineaeffe SEAL20 marka, RD20 Modeli 20 lik makinadır. Üzerinde misinası sarılıdır. Alba star misinadır. Eğer bulabilirsem yedek kafasınıda kargoya koyacağım. Hiç kullanılmamışlardır.
Bunların Tanesini fiyatı 20 TL dir.

Büyük Makine Alba starın çinde ürettirdiği Blue 70 Dört bilyalı 70 lik makinadır. Sadece 2 defa kullanılmış ve yeni alınmış bir makinadır. Kamış Alba Star Nature 3 Mt. Kapalı hali 70 cm ve 50-100 gram atarlı bir kamıştır. 1 defa kullanılmıştır. 4 tanede kaşık hediyelidir. Bunun fiyatıda 40 TL dir.

İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
böyle bir amaç için sattığınız için kutlarım. 20 tl lik makinanın birini ben alabilirim. Makina ihtiyacı olan arkadaşlar varsa önceliği onlara tanıyalım ama. Alan olmazsa bütün makinaları da alabilirim hatta.
Bul
Tesekkurler serdar. Küçük makinaların birini senin adına ayırdım Ek olarak bir tanede ufak sahte zargana ekledim. Alkis
Bul
Nihat abi, bu hassas davranışın için çok teşekkür ederim Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
teşekkür ederim. Parayı yarın yatırayım mi ihtiyacı olan birini bekleyelim mi
Bul
ıstanbuldasin sanırım sende ne taraftaşın
Bul
FreeX yazdı:teşekkür ederim. Parayı yarın yatırayım mi ihtiyacı olan birini bekleyelim mi

Parayı bana vermeyeceksiniz. Van depremi için açılan herhangi bir hesaba (kızılay veya başbakanlık) dekontun resmini buraya akleyin hemen kargoya vereyim.

Ben erenköyde oturuyorum. Ama gündüz tuzla civarlarındaysanız eldende verebilirim. Dekonta karşılık.

saygılar.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi, bu hassas davranışın için çok teşekkür ederim Alkis

Şu an yapmayacaz nezaman yacaz serkan. ufak ama birine battaniye olarak gitse ne mutlu bana.
Bul
nihat teşekkürler.AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
nihatkr yazdı:Parayı bana vermeyeceksiniz. Van depremi için açılan herhangi bir hesaba (kızılay veya başbakanlık) dekontun resmini buraya akleyin hemen kargoya vereyim.

Ben erenköyde oturuyorum. Ama gündüz tuzla civarlarındaysanız eldende verebilirim. Dekonta karşılık.

saygılar.

Parayı size vermek adına değil kargoyla uğraşmamak adına söylemiştim. Köpeğimden dolayı bahçeme kimse giremiyor ve ben de bundan dolayı kargonun beni eve hepsetmesini istemiyordum ama yapacak bir şey yok, bana bir hayli ters yerdeymişsiniz elden almak adına. Hangi kargoya verdiğinizi söylerseniz ofislerinden almaya çalışırım. Bu arada dediğim gibi parayı yarın yatırayım mı almak isteyen makine ihtiyacı olan birini bekleyelim mi. Sonuçta bir hayli makinem var. Sadece yardım amaçlı alıyorum ben de. İhtiyacı olan varsa o satın alabilir, böylece bir taşla 2 kuş vurulabilirdi. O da ihtiyacını görmüş olurdu yani. Yarın sabaha kadar da kimseden ses seda çıkmazsa parayı yatırırım...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tohatsu 9.8 Hp 4 Zamanlı Satış veya Takas dentex 12 3,503 06-11-2014, 10:24
Son Yorum: dentex
  SPIN Makina aranmaktadır. cast14 6 2,174 31-07-2013, 22:18
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  balıkağları ip ve misina satış destek titogonzales 2 1,533 12-01-2012, 20:30
Son Yorum: LeVrEkCi
  satılık Shimano Power Aero Spin Power Surf Makina FuRkAn * 17 9,034 16-07-2010, 09:22
Son Yorum: FuRkAn *
  Satilik d.a.m quick finessa 740 fd makİna Zıpkıncı 20 4,775 15-01-2010, 10:35
Son Yorum: Zıpkıncı
  Satılık Okuma Surf Makina FuRkAn * 24 6,349 14-11-2009, 21:02
Son Yorum: FuRkAn *
  Temiz penn,shimano,makina arıyorum... GALAPAGOS 7 3,045 17-11-2008, 15:45
Son Yorum: Uzun_ahmet
  AlbaStar MXS Telerod 2305/400 Kamış + Lyra 600 - 70 Makina 0 1,598 Daha az 1 dakika önce
Son Yorum:

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi