Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pazar günkü mırmır avım
Pazar gününü yine mırmır avına ayırdık cumartesiden yemlerimizi ayarlayıp
erken satte yerimizi aldık hava buz gibi poyraz 3/5 gibi esiyor iliklere kadar
soğuk işliyor söylenerek oltaları salladık öyleye dogru ara ara güneş çıksada öğleden hemen sonra avı sonlandırıp toplamda beş balıkla evin yolunu tuttuk yem mamun takım iki köstekli iskandil bu sefer soğuktan balıkları evde çekmek geldi aklıma kusura bakmayın .
imageshack.us/photo/my-images/204/13112011565.jpg/][Resim: 13112011565.jpg][/URL]

[Resim: 13112011566.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
[Resim: 13112011567.jpg]

Hepinizin avları daim ve bereketli olsun rastgelsin.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
muahmmer ağabey 5 balıktan üç tanesi senin payına düşmüş anlaşılan.avlaktaki o soğuktaki durumunuda görmek isterdim açıkçası. balıklarda çok güzel oltana sağlık. birde kamerada tarih ayarlarınıda yaparsan tamamdır bu işAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
muhammer abi bi önceki raporuna yorum yapmadım ama buna yapacağım.balıkların boyları çok güzel.meranın fotoğrafını da çok beğendim.maşallah mırmırın lezzeti on numaradır.afiyet olsun.mamunu nerden temin ettiğin ve meranın yerini özelden paylaşmak istersen minnet duyarım.sevgiler..
Bul
araphüso26 yazdı:muahmmer ağabey 5 balıktan üç tanesi senin payına düşmüş anlaşılan.avlaktaki o soğuktaki durumunuda görmek isterdim açıkçası. balıklarda çok güzel oltana sağlık. birde kamerada tarih ayarlarınıda yaparsan tamamdır bu işAlkis Rose

Hüseyin teşekkürler ilk resmin yanındaki tarih balıkları çektiğim tarihtir dün ayın onüçü değimiydi şimdi telefon ettim yeğene sende kaç balık vardı diyeSiyirdim inanırmısın rastgelsin.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
Muhammer abi..soguk havaya ragmen baliga cikmissiniz helal sizlere..Alkis
mirmirlarin boylari guzel .Alkis.afiyet olsunSeerf
bu gunlerde burada da oltada mirmir var..
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
muhammer41 yazdı:Hüseyin teşekkürler ilk resmin yanındaki tarih balıkları çektiğim tarihtir dün ayın onüçü değimiydi şimdi telefon ettim yeğene sende kaç balık vardı diyeSiyirdim inanırmısın rastgelsin.Gulumse

inanırım tabi sayın abim tereddüdütüm bile olamaz.o sayılar fotonunu dışında olunca dikkat etmemişim rast gelsinWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Güzel boy mırmırlar bereketli olsun Muhammer bey..
Bul
araphüso26 yazdı:inanırım tabi sayın abim tereddüdütüm bile olamaz.o sayılar fotonunu dışında olunca dikkat etmemişim rast gelsinWink

bir daha olmasin..Hadiordan
daha dikkatli olMahcup
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
maceratorr yazdı:muhammer abi bi önceki raporuna yorum yapmadım ama buna yapacağım.balıkların boyları çok güzel.meranın fotoğrafını da çok beğendim.maşallah mırmırın lezzeti on numaradır.afiyet olsun.mamunu nerden temin ettiğin ve meranın yerini özelden paylaşmak istersen minnet duyarım.sevgiler..

Özele gerek yok rıfat burdanda söyleyebilirim şu sıralar kavaklıdan karamürsele kadar kumluk yerlerden sabırla beklersen verim alırsın ben yemi izmitteki balık malzemecilerinden alıyorum avlandığım yer ulaşlının girişi sana rast gelsin diyorum.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
maceratorr yazdı:muhammer abi bi önceki raporuna yorum yapmadım ama buna yapacağım.balıkların boyları çok güzel.meranın fotoğrafını da çok beğendim.maşallah mırmırın lezzeti on numaradır.afiyet olsun.mamunu nerden temin ettiğin ve meranın yerini özelden paylaşmak istersen minnet duyarım.sevgiler..
Rıfat bizim tarafta Altınova'da; Hersek gölü içinden mamun çıkarıldığını gördüm.İlk olarak oradan mamun çıkarıldığını Haşim'den duymuştum.Bu gölün ağzı denize açılıyor ve çok sığ.Burada mamuna ''kaçamarmara'' da diyorlar..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 1,068 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  Pazar Lüfer Avı nihatkr 31 2,279 30-09-2016, 21:06
Son Yorum: BALIK and OZAN
  bodrum avım (4) bucalıfikret 20 3,424 14-12-2014, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  bodrum avım (3) bucalıfikret 20 4,093 27-11-2014, 23:59
  çupra avım. bucalıfikret 26 3,500 15-11-2014, 02:05
  çupra avım bucalıfikret 19 2,468 09-09-2014, 10:24
  Elbistan Kuzuları 'Pazar' Avcı Altan 22 2,621 01-09-2014, 12:04