Yorumları: 122
Konuları: 37
selam arkadaşlar yarın sabah sandalla balığa çıkacam gelmek isteyen arkdaşlar varsa yazsın hareket idealtepe dere
ben saat 10 kadar forumu kontrol edecem gelecek olan arkadaş varsa haberleşiriz bye.
yanlız yemim yok kaşık ve rapala atacam kıyıdan zarganayada bakarız varsa ne ala
herkese rasgele
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Ahmet abi seni kutluyorum ve sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum.Çok güzel bi konu açmışsın.Keşke yakınlarımda olsaydın vallaha gelirdim.Ne diyim abi sağol ayakta alkışlanacak insanlardansın ve ben alkışlıyorum seni.
Uygun müsait olan abilerimin bu güzel teklifi ve havayı değerlendirmesini tavsiye ederim.Şimdiden raaassssssttt gelsin saygılar.
Yorumları: 68
Konuları: 8
rastgelsin ahmet,
bizim meradan balık çıkartta yüzümüz gülsün
tekne adını yazarmısın senle mutlaka karsılasmısızdır tekne adım "BERAT" kucukyalı Limandayım sen Motorcu mustafa abilerin bulunduğu yerdesin değil mi ????
Teknemin adı İkizler .Mustafa abiyi de iyi tanırım
Seninle en kısa zamanda tanışmak isterim.
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Bol şanslar.Yeşilköy H.L.meteoroloji istasyonu verilerine göre saat 20.50 itibariyle
220 dereceden 9 knot olarak esen lodos,21.20 verilerinde 10 knota yükseldi.yarınki tahmin ise sağnak yağmur.Çıkmadan evvel hava şartlarını ve meteoroloji verilerini gözlemlemenizde yarar var.Tekrar bol şanslar...
teşekkürler rapalacı uyarını dikkate alacam