Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATATÜRK ve SİLAH ARKADAŞLARI adına
Satın forum üyeleri bugün ölümünün 68. yıldönümü olan ulu önderimiz yüce insan ATATÜRK ve silah arkadaşları için bir konu açıyorum.ATATÜRK ve SİLAH ARKADAŞLARI,ŞEHİTLERİMİZ hakkındaki dilek lerinizi lütfen buraya yazınız.ATAMIZA,SİLAH ARKADAŞLARI,ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ.ALLAH rahmeteylesin.Şindiden herkese teşekkürler saaygılar.
Bul
saygıyla anıyoruz allah rahmet eylesin
Bul
Allah hepsinde razı olsun. mekanları cennet olsun. Huzur içinde yatarlar inşallah.
valla aynen katılıyorum zamanındao muhterem insanlar az uğraş vermemişler ölümüne sahip çıkmışlar bu topraklara mekanları cennet onların
Bul
Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını geçmişimizi saygıyla anıyoruz.
Bul
Hepsini minnetle anıyorum.Nur içinde yatsınlar...
Bul
o yüce insanlar bizim refah içinde bu güne gelebilmemiz için canlarını dişlerine takıp çalımışlar savaşmışlar şehit olmuşlar gazi olmuşlar hepsini rahmetle anıyorum sağolanlar varsa eğer ellerinden öpüyorum
Bul
Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.
Bul
Onların sayesinde bizler rahatça yaşayabiliyoruz ALLAH mekanlarını cennet etsin.
Bul
Atatürk vede tüm şehitlerin mekanı cennet olsun hepsini rahmetle anıyorum ruhları şad olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ATATÜRK DİYOR Ki... nurideniz34 1 840 21-07-2016, 19:03
Son Yorum: LeVrEkCi
  19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Woiwodia 10 4,298 19-05-2013, 22:40
Son Yorum: mariner8
  ATATÜRK ün 68. ölüm yıldönümü çatalca 84 10 2,985 11-11-2006, 01:27
Son Yorum: GÖKSEN
  balık avcılık silah fuarı LeVrEkCi 3 2,489 13-06-2006, 14:06
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi