Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SENENİN SON AVI!(video)
[SIZE="3"]Kıymetli Spor arkadaşlarım.Sene sonu geliyor bir kac gündür buradada hava kudurmuştu Pazartesi hava durumu gecte olsa iyi haberler veriyordu saat 11 den sonra rüzgar nerdeyse sıfır olucak tı.Hazırlığımı Akşamdan yapıp sabah kurtlarım!!kımıldayınca fazla beklemedim limanın yolunu tuttum.saat 9 gibi teknenin ipini cözüp özgürlüğüne bıraktım rüzgar hala poyrazdı 1.5 metre dalga vardı acıklarda bu durumda kıyıdan gitmekte fayda vardı.Öylede yaptım yol uzak hele 6-7 km ile 45 dakika kesin sürerdi.[/SIZE]
TEKNEDEN SAHTEYLE AV.
[SIZE="3"][Teknede ufak bir sahte vardı onu saldım bihassa baraküda avcısı idi 15 metre önüne 80 gr telli kurşun takıp 35-40 metre saldım yaklaşık 25 dakika sonra yumuşak bir asılma hissedince misinayı dikkatli bir şekilde toplamaya başlarken Bir yandanda icimden inşallah balon değildir diye söyleniyordum zira bu 10-15 metre sular artık balon balığı işkali altındaydı.Devamını videodan bakıcaksınız.[/SIZE]
DERİN SU BÖLÜMÜ
[SIZE="3"]Derin su avında olay şöyle gelişti ilk köstekte 2 mercan gelmiş isabetli bir bölgede olduğumun habercisi sanmış umutlanmıştım.İkinci atışta takılan balığı yukarı cekerken köstekte ani bir yüklenme oldu birz uğraştıktan sonra köstek hafiflediConfusedtakımı kontrol ettiğimde bir iğnenin kırık olduğunu gördüm iğneyi değiştirip ve yeni yemledikten sonra tekrar dibe yolladım bu sefer yine bir yüklenme oldu biraz mücadeleden sonra yine takımdan kurtulduMadtakımı yukarı cıkardığımda bu sefer iğnenin acılmış olduğunu gördüm.Sıkılmıştım belliki bir şey yakalanan balığa saldırıp köstekten alıyorduSadmerak icindeydim bir iki denemeden sonra bu sefer sokalamıştım dikkatli ve yavaş şekilde kasnağı sarmaya başladım derinlik kesin 400 metre kadardı bu sarma başka bir değişle 10-15 dakika sürecek demekti en sonunda kösteğe binen balık teknemdeydiSmileİsterseniz burdan itibaren Videodan bakalımmı??[/SIZE]

KONU VİDEOSU

2011 yılı SON AVI - Video Dailymotion

[COLOR="blue"][SIZE="3"]
Cok verimli bir av olmasada yinede günü kurtaracak kadar balığım olmuştu.Saat 14.30 gibi başlayan doğu akıntısının bunda payı büyüktüConfusedYinede Allah bereket versin diyerekten Teşekkürler deniz ana demeyide unutmıyalım.
[/SIZE][/COLOR]

VE NEVALEMİZ.

[Resim: grnt006yg.jpg]
[Resim: cover268.jpg]
[Resim: grnt007n.jpg]
[COLOR="Blue"]
[SIZE="3"]Selam ve sevgilerimle hoşca kalınız.[/SIZE][/COLOR]
Rauf abi. Maşallah. allah bereketini artırsın. Köpek balığıda çok güzel görünüyordu, bir kaç iğneye malolsada.

Bol balıklı avlar dilerim. Alkis
Bul
aynısı banada oldu rauf abi,balık vuruyor kanca kırılıyor,balık vuruyor yem yarım geliyor derken köpekbalığı gelmişti.çok güzel oynuyorlar ama yemle o kesin.yeni yılın ilk avı süper olsun inşallahh Seerf
Bul
ne heyecanlı oluyordur ama asılıp bırakması ne acaba diye yukarıda bak dur artık yinede güzel av olmuş size seneye gideceğiniz avlarda şimdiden rastgele Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Rauf abi süpersin... Köpekbalığı işin rengi olmuş. Bizde senin yeni yılını kutlar, paylaşımlarının aralıksız devamını dileriz.. Alkis
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
Tebrikler Rauf abi.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
eline sağlık rauf abicim.bu senenin son avı da olsa güzel olmuş her zamanki gibi.yeni senedede sağlıklı,neşeli,bol balıklı avların olsun abicim.
Bul
guzel paylasim icin tesekkurler Rauf abi....Alkis
avlarini yeni yilda da ,zevkle izleyecegizSeerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ellerin dert görmesin RAUF abicim sezonun son avı epey renkli geçmiş tebrikler...
Bul
tebrikler rauf abi .AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 6,996 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  Buda senenin ilk TROFESİ.(Jig de ORFOZ) rauf 35 6,984 18-01-2012, 18:49
Son Yorum: rauf
  Alanyada Yazılı orkinos palazı avı(maziden bir video) rauf 33 5,581 17-01-2012, 23:38
Son Yorum: LeVrEkCi
  MORİNA BALIĞI Avı (Video) rauf 24 7,768 28-12-2011, 09:43
Son Yorum: maxtar
  Bu sefer ORFOS (video) rauf 21 6,201 06-05-2011, 05:42
  BİR AV GÜNÜM(video) rauf 15 3,700 20-11-2010, 10:15
Son Yorum: bahriyeli
  10.10.2010 Çameli alabalık avımız(Kamera gözlükle çekilen video) alperburdur 30 8,240 26-10-2010, 22:42
Son Yorum: alperburdur
  Tekmili Birden KONULARIM (VİDEO) rauf 17 4,456 19-03-2010, 18:51
  Paragat avi (video) Albatros-gr 79 22,212 28-01-2010, 12:02
Son Yorum: LeVrEkCi
  Sabah sırtısında KARETTA-KARETTA!(VİDEO) rauf 18 4,456 30-12-2009, 16:28

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi