Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gezginci emmi maydonozda
selam arkadaşlar iki günde gaza gelip canıgönülden burada olmak için tüm imkanları ve olanaklarımıkullanarak ercanabi,ertürk,şekerim ve ben maydonoızda buluştuk saat 11 gibi denize açılarak maceraya başladık ilk saatlarde yer aramakla geçirdik sonradan bulduğumuz yerdede birazdan eklenecek güzelleri aldık.gününkısa olması balıklara yaradıSiyirdim ama adresi tespit ettik bir dahaki sefere balıklarla dansımız muhteeşem olacak. şimdilik akşam sefasına başladık onlarıda sonra göreceksiniz herkesin keyfinin ve ağız tadının yerinde olması dileğiyle Seerf

resimlerin devamı 14 cü cevapda

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
işte emekli olmanın en güzel tarafı bu olsa gerek
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:selam arkadaşlar iki günde gaza gelip canıgönülden burada olmak için tüm imkanları ve olanaklarımıkullanarak ercanabi,ertürk,şekerim ve ben maydonoızda buluştuk saat 11 gibi denize açılarak maceraya başladık ilk saatlarde yer aramakla geçirdik sonradan bulduğumuz yerdede birazdan eklenecek güzelleri aldık.gününkısa olması balıklara yaradıSiyirdim ama adresi tespit ettik bir dahaki sefere balıklarla dansımız muhteeşem olacak. şimdilik akşam sefasına başladık onlarıda sonra göreceksiniz herkesin keyfinin ve ağız tadının yerinde olması dileğiyle Seerf

Kamil abicim yeri belirlediyseniz kaçarı yoktur alırsınız eminim birdahaki sefere paylaşımınızı sabırsızlıkla bekliyoruz balıklarla dansSmile
Bul
efese yazdı:işte emekli olmanın en güzel tarafı bu olsa gerek

Seninde pek birşey kalmamıştır NADİR abicim emekliye sende sefasını sürersin artık ya biz ne yapalım yıllık izni sabırsızlıkla bekliyorum...
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:selam arkadaşlar iki günde gaza gelip canıgönülden burada olmak için tüm imkanları ve olanaklarımıkullanarak ercanabi,ertürk,şekerim ve ben maydonoızda buluştuk saat 11 gibi denize açılarak maceraya başladık ilk saatlarde yer aramakla geçirdik sonradan bulduğumuz yerdede birazdan eklenecek güzelleri aldık.gününkısa olması balıklara yaradıSiyirdim ama adresi tespit ettik bir dahaki sefere balıklarla dansımız muhteeşem olacak. şimdilik akşam sefasına başladık onlarıda sonra göreceksiniz herkesin keyfinin ve ağız tadının yerinde olması dileğiyle Seerf

Hoşgeldin emmiSeerfanlaşılan maydonozun keyfini çıkartmışsınAlkisfotolarıda bekliyoruz.
Bornova - izmir
Bul
elinize emeğinize yüreğinize sağlık muhabbetini herdaim olsun bende niyetlenmiştim akşam sefasına yetişeyim diye fakat hastamız olmasından dolayı iptal etmek zorunda kaldım bilinki şu anda yanınızdayım.AlkisSeerfSeerfSeerfSeerfSeerf
Bul
Kamil abi ellerine sağlık, elleriniz dert görmesin, ayrıca yeri belirlediniz mi bi kere kaçarıvyok bir dahaki sefere bereketli bir av raporunu dört gözle bekliyoruz, tebrikler Alkis
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
kamil abi orayıdamı kuruttun yawww SiyirdimSeerf
Bul
Abi hoşgeldin sefalar getırdın ama yarın ve cumartesı ıcın hava pek ıyı gostermıyor bılgınız olsun Gulumse
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Enişteme ve tüm dostlara yakışır AlkisSeerf daha güzel günler sizin olsun, tüm dostlara selamlar olsun Smile.

LeVrEkCi yazdı:kamil abi orayıdamı kuruttun yawww SiyirdimSeerf

Geçen ereğliye gittikden sonra marmarada istavrit popülasyonu tehlikeye girmişti Siyirdim kurursa şaşmam Bobo
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi